22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SEÇİM AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Anadolu Kültür ve Turizm İşletmecileri Derneği’nin (ATİD) 14. Genel Kurulu yapıldı. 280 üyenin oy kullandığı seçimlerde başkanlık görevini yürüten Seçim Aydın, oyların tamamını alarak güven tazeledi

SEÇİM AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

07 Mayıs 2014 / 23:11


SEÇİM AYDIN: “ANKARA’YI BİR FUAR VE KONGRE ŞEHRİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
29 Nisan’da Otel2000’de yapılan genel kurula Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar da katıldı.  Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ve Ankara Alışveriş Festivali Komite Başkanı Yüksel Tavşan’ın birer kutlama mesajı gönderdiği genel kurulda konuşan Seçim Aydın,   Türkiye’nin Başkent’i Ankara’yı bir fuar ve kongre şehri haline getirmek için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Aydın, “Şarkı’daki “Ankara seni görmek ister her bahtı kara’ dizesi artık, Seni görmek ister her turist” şeklinde değişecek” dedi. 
 
anadolu-kultur-ve-turizm-isletmecileri-dernegi’nin-(atid)-,secim-aydin,2.jpg
 
ATİD KONGRE VE FUAR MERKEZİ’NE ORTAK OLACAK
Aynı zamanda 30. yılını da kutlayan ATİD’in Genel Kurulu’nda, yönetim kuruluna “kurulacak şirketlere ortak olma” ve “birlik ve federasyonlara katılma ve ayrılma” konularında oybirliği ile yetki verildi. 
ATİD Başkanı Seçim Aydın, yönetim kuruluna verilen bu yetkiyle Akyurt’ta yapılacak olan Ankara Fuar ve Kongre Alanına ortak olmak imkânı elde ettiklerini belirterek, “Ankara için işte ve güçte biraraya geleceğiz” dedi.
 
anadolu-kultur-ve-turizm-isletmecileri-dernegi’nin-(atid)-,secim-aydin,3.jpg
 
KONGRE VE ZİYARETÇİ BÜROSU
ATİD Başkanı Seçim Aydın, ATİD’in Ankara Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komitelerinde 5 üye ile temsil edildiğini hatırlatarak, ATO ile yapılan çalışmaları anlattı. ATO içinde yer alan Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun bu çalışmalar sonucunda kurulduğuna dikkat çeken Aydın, “Ankara’yı tanıtıcı yayınlar ve fuar destekleri ile ATO turizm açısından öncü bir Ticaret Odası olma niteliği de kazanmış oldu” dedi. .Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun kurulmasıyla Ankara’nın uluslar arası kongrelere evsahipliği yapacağına dikkat çeken Aydın, ilk kongrenin Haziran ayında gerçekleştirilecek olan İMDA olduğunu söyledi. Aydın, 350 bilim adamının katılacağı IMDA Dünya Kongresi sırasında GORDION ve ANKARA KALESİ başta olmak üzere turistik yerlerin de ziyaret edileceğini bildirdi. Başkan Aydın, İstanbul’da yapılan MICE Fuarından olumlu izlenimlerle ayrılan Ankaralı otelciler için gelecek fuarlarda da imkanların devam edeceğini ifade etti. 
 
ANKARA İÇİN 3 K MODELİ
ATİD’in Anadolu’ya olan ilginin yükselmesini sağlayacak Eğitim, Kültür, Sağlık gibi konularda özel çalışmaların yoğunluk kazanacağını anlatan Aydın, “ATİD olarak Ankara için 3 K Modeli olarak belirlenen Kültür, Kongre ve Kaplıca turizmi ağırlıklı bir turizm modeli oluşturulması konusunda çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu. ATİD’in 14’ncü Genel Kurulunda seçilen ve   2016 yılına kadar görev yapacak yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor: 
Yönetim Kurulu: Seçim AYDIN (Başkan), Gülsüm ATALAY (Başkan Yrd), Vehbi KOÇ (Muhasip Üye), Mustafa GÜNGÖR, Birol AKMAN, Esra ÖZTÜRK, Tansu KILIÇOĞLU, Hasan ÜSTÜN, Volkan DEMİR.
Denetim Kurulu Salim YUNA, Bülent TEZSÜRER, Enver APAYDIN oy birliğiyle seçildiler.
Genel Kurul’da Ayrıca TÜROFED Genel Kurulu’na ATİD’i temsilen katılacak olan üyelerin seçimi de yapıldı.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.