28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

ŞEHİR OTELCİLİĞİNİN İLK TEMSİLCİLERİNDEN DEDEMAN İSTANBUL 37.YAŞINI KUTLUYOR

İstanbul’da şehir otelciliğinin ilk örneklerinden Dedeman İstanbul Otel, 1982 yılından beri yerli ve yabancı konuklarını iş dünyasının kalbi Gayrettepe’de ağırlıyor  

Şehir otelciliğinin ilk temsilcilerinden Dedeman İstanbul 37.yaşını kutluyor

24 Eylül 2019 Salı 13:47

TURİZMİN SESİ


Şehir otelciliği anlayışını Türk turizmine kazandırmak amacıyla kurulan, İstanbul’da şehir otelciliğinin ilk örneklerinden Dedeman İstanbul Otel, 1982 yılından beri yerli ve yabancı konuklarını iş dünyasının kalbi Gayrettepe’de ağırlıyor. Dedeman İstanbul Genel Müdürü Tunay Erdal, “Misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için yıllardır emek veren deneyimli profesyonellerimizle birlikte 37. yılımızı kutlamanın sevincini yaşıyoruz.” dedi.

 

dedeman-istanbul-genel-muduru-tunay-erdal.jpgDedeman Holding bünyesinde 1982 yılında kurulan ve Türkiye’de şehir otelciliğinin önemli temsilcilerinden biri olan Dedeman İstanbul Otel, sektördeki 37. yaşını kutlamanın heyecanını yaşıyor. 40 yıla yakın tecrübesiyle önemli toplantılara ve etkinliklere ev sahipliği yapan otel, kamu, sağlık ve eğitim alanının önde gelen isimlerini, yerli-yabancı iş insanlarını ve sanatçıları misafir ediyor. Mehmet Kemal Dedeman önderliğinde başlayan geleneksel Dedeman misafirperverliği kültürünü koruyarak çağa uyum sağlayan hizmetleriyle sayısız konuk ağırlıyor. 37 yıllık tecrübemizi en son teknoloji hizmetlerle buluşturuyoruz Dedeman İstanbul Genel Müdürü Tunay Erdal, “Yüksek teknolojili toplantı salonları ve çağı yakalayan hizmetlerimizle 37 yıllık tecrübemizi en son teknoloji hizmetlerle buluşturuyor, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Mehmet Kemal Dedeman’ın miras bıraktığı geleneksel anlayışı takip ederek Dedeman İstanbul Otel olarak daha nice yıl dönümleri yaşamayı hedefliyoruz” diye konuştu. 


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.