22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SEKTÖRÜN EN BEĞENİLEN ŞİRKETİ “SETUR”

Capital dergisinin “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” anketinde turizm sektörünün en beğenilen şirketi ise yine SETUR oldu

SEKTÖRÜN EN BEĞENİLEN ŞİRKETİ “SETUR”

14 Aralık 2011 / 18:14

TURİZMİN SESİ
Capital dergisinin 2000 yılından bu yana düzenlediği “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması”na bu yıl 8.500 yönetici katıldı. Araştırmada Türkiye'nin en beğenilen 20 şirketinin yanı sıra 37 sektörün en beğenilen 3 şirketi de belirlendi.

Setur; turizm sektörünün vazgeçilmezi…
Bu yıl 5. defa “sektörün en beğenilen şirketi” seçilen Setur, turizm sektörünün vazgeçilmezi olduğunu kanıtladı. Setur Genel Müdürü Üstün ÖZBEY araştırma sonuçlarını şöyle değerlendiriyor: “Türkiye'nin en prestijli dergilerinden biri olan Capital dergisinin, her yıl büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği araştırmalar kuşkusuz ki iş dünyası için büyük bir referans olmakta. Böylesine presitjli bir araştırmada Setur ailesi olarak 5. defa turizm sektörünün en beğenilen şirketi seçilmek gurur verici. Verdiğimiz hizmet, sunduğumuz ürünler ile müşterilerimizi memnun edebilmek adına yaptığımız çalışmaların böyle güzel başarılar elde etmesi bizi çok mutlu etti. Capital dergisine, araştırmada emeği geçen değerli müşterilerimize ve bu güzel başarıyı elde eden tüm Setur ailesine teşekkürlerimi sunarım. ” Capital dergisi tarafından GFK Türkiye araştırma şirketiyle birlikte yürütülen araştırma; şirketlerin sosyal sorumluluk, çalışan memnuniyeti, müşteri memnuniyeti, itibar gibi kritik konularda profesyonel yöneticiler tarafından nasıl algılandığına ilişkin verileri içeriyor.

Setur Ailesinden müşterilerine dört dörtlük hizmet…
Yurtiçi ve yurtdışı uçak bilet rezervasyonları, seyahat organizasyonları ve gemi seyahatleri hizmetleri veren Setur Türkiye'nin, tüm turizm hizmetlerini tek şemsiye altında toplayan öncü turizm firmasıdır. Setur turizm hizmetlerinin yanı sıra alt markalarıyla da müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarını sürdürmekte. Setair misafirlerinin ihtiyaç ve isteklerine göre ulaşımı kendilerine özel kılarak, her an diledikleri noktaya ulaşımlarını sağlama amacıyla hizmet vermekte. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye'nin en büyük zinciri konumunda olan 8 marinası ile Setur Marinas ve tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²'yi aşkın 30 duty free mağazası ile Setur Duty Free müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmakta.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.