22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SERDAR ORTAǒTAN EVLİLİĞE İLK ADIM

“Uzun zamandan beri birlikte olduğu Litvanya'lı sevgilisi Asta ile evliliğe ilk adımı atan Serdar Ortaç, Cratos Premium'da 3,5 saat sahnede kalarak sevgilisine en güzel aşk şarkılarını 14 Şubat'tan önce söyledi”

SERDAR ORTAǒTAN EVLİLİĞE İLK ADIM

08 Şubat 2011 / 19:10

TURİZMİN SESİ


Tüm konserlerinde evliliğe olan özlemini dile getiren Serdar Ortaç, en sonunda aradığı mutluluğu buldu. Daha önce yaz konserleri serisinde Cratos Premium'da annesiyle tanıştırdığı uzatmalı sevgilisi Asta'ya tek taş pırlanta ile evlilik teklifinde bulunan Ortaç, kendi parmağına da nişan yüzüğünü takarak sahneye çıktı. Tüm programını aşk şarkıları üzerine kuran ünlü şarkıcı, 3,5 saat süren sahne performansı ile son yılların en uzun sahnesini yaptı. Cratos'u dolduran 2000'e yakın izleyicinin önünde sevgilisine aşk şarkıları söyleyen Ortaç, aşk sarhoşuydu.

Ortaç'ın aşk şarkılarına bir yıldır beraberliği süren Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya da eşlik ettiler. Ortaç'ın sevgilisine aldığı yüzüğün değeri 18.000 dolar civarında olduğu söylenirken tek taşın FL-IF sınıfı ender bulunan berraklıkta ve renksiz markiz kesimi olduğu ve yüzüğün Güney Afrika'dan özel olarak getirtildiği öğrenildi…

Yüzükleriyle evliliğe ilk adımı atan ünlü çift düğün tarihi için yaz aylarına karar kıldıklarını da açıkladılar… Serdar Ortaç sevgililer günü dolayısıyla, 12 Şubat Cumartesi akşamı en sevilen bestelerini ve yeni albümünden parçalarını Cratos Premium'da tüm aşıklar için söyleyecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.