22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SETUR DUTY FREE ÇEKİLİŞ

Turizm sektörünün öncü markalarından SETUR'un bünyesinde bulunan SETUR DUTY FREE 25 Ağustos – 25 Kasım tarihleri arasında muhteşem bir çekilişle Sabiha Gökçen Havalimanı yolcularının karşısına çıkıyor

SETUR DUTY FREE ÇEKİLİŞ

24 Ağustos 2011 / 17:16

TURİZMİN SESİ
Gümrükten muaf mağazaların Türkiye'de faaliyet göstermesini sağlayan yasanın çıkmasıyla 1965'te Türkiye'nin ilk duty free işletmesi olarak kurulan Setur Duty Free havalimanları, sınır kapıları ve deniz limanlarında yaklaşık 15 bin metrekarelik 30'u aşan mağaza ile faaliyet göstererek gümrükten muaf mağazacılıkta Türkiye lideri olduğunu kanıtlıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı yolcuları için gelenekselleşen çekiliş
Setur Duty Free bu yıl ikincisini düzenleyerek geleneksel hale getirdiği çekiliş kampanyası ile 25 Ağustos – 25 Kasım tarihleri arasında Sabiha Gökçen Havalimanı yolcularını sevindiriyor. Havalimanında bulunan 4 adet Setur Duty Free mağazalarının birinde, tek seferde 50 Euro ve katları şeklinde alışveriş yapan her T.C. vatandaşı çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Yolcular şanslarını Yeni Ford Fiesta için deneyecekler
Her 50 Euro'luk alışverişle (alkol ve sigara ürünleri kampanya dahilinde değildir) 1 çekiliş hakkına sahip olacak yolcular 2011 model Yeni Ford Fiesta için şanslarını deneyecekler. Çekiliş 25 Kasım 2011'de sona ererken, kazanan talihli 13 Aralık 2011 tarihinde duyurulacaktır.

Kampanya koşulları:
En az 50 Euro ve katları kadar alışveriş yapan TC vatandaşlarına faturalarını Setur Duty Free kasalarına ibraz etmeleri halinde kasalardan iki kısımdan oluşan çekiliş kuponu verilecektir. Katılımcıların verilecek olan kuponu Ad, Soyad, Adres, Telefon, E-posta, TC Kimlik No, Pasaport No ve Fatura No bilgilerini eksiksiz doldurarak, noter tarafından daha önceden kapatılan kutulara atmaları ve çekilişe katılmaları sağlanacaktır. Çekiliş ise 09 Aralık 2011 saat 11.00'de 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No. 37 Kat.5 Şişli/İstanbul adresinde noter ve Milli Piyango İdaresi yetkilisi huzuru ve izin yazısındaki usul ve esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.