22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SEVGİLİNİZE MASAJ SERTİFİKASI

Swissôtel The Bosphorus, 14 Şubat “Sevgililer Günü” için her zevke uygun eşsiz restoran alternatifleri, konaklama paketleri, Amrita Spa & Wellness'tan masaj sertifikaları ve Swiss Gourmet'den hediye seçenekleri sunuyor

SEVGİLİNİZE MASAJ SERTİFİKASI

06 Şubat 2011 / 11:22

TURİZMİN SESİ
Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Sevgililer Günü”nüzün çok özel geçmesi için unutulmaz programlar ve hediye seçenekleri ile sizleri bekliyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Swissôtel'in, sunduğu özel konaklama paketlerinde çiftler, Cafe Swiss'te kahvaltı edebilecek aynı zamanda da Amrita Spa & Wellness'a ücretsiz girebilecekler. Ayrıca masajla bu özel günün keyfini çıkartmak için çiftler %25 indirimden yararlanabilecekler.

Amrita Spa & Wellness'ta sevdiğinizle benzersiz bir keyfin tadını çıkarın…
Dünyanın en iyi spa merkezlerinden biri olan Amrita Spa & Wellness'tan sevgilinize masaj sertifikası hediye edebilirsiniz. Sıcak taş uygulamalarından çamur ve yosun banyolarına, tuzlu buhar banyosundan bitkisel buhar banyosuna, aromatik bakımlardan kuru, buharlı aroma terapi ve kromoterapili saunaların bulunduğu Amrita Spa & Wellness'ın “Couple Suite”inde sevdiğinizle birlikte keyifli ve özel bir gün geçirebilirsiniz. Uzman eller tarafından yapılan “Relaxing Masaj” ile tüm streslerinizden arınırken, şampanya, çikolata ve meyvelerden oluşan sürpriz ikramlar da sizleri bekliyor. Ayrıca “Private Hamam”ında gerçekleştireceğiniz masajlarla da sevdiğinizle farklı bir gün yaşayabilirsiniz.

Romantik bir “Sevgililer Günü” yemeği için Gaja Restoran…
Swissôtel'in 14. katına konumlandırılmış Gaja Restoran, 14 Şubat günü de James Wilkins'in hazırladığı özel Sevgililer Günü menüsü ve 165 seçenekten oluşan zengin şarap menüsü ile çiftlere romantik bir gece sunuyor.

Eşsiz boğaz manzarası eşliğinde unutulmaz bir gece…
Cafe Swiss'in muhteşem boğaz manzarası eşliğinde “Sevgililer Günü” için özel olarak hazırlanan enfes açık büfe sizleri bekliyor. Bu özel gecede Cafe Swiss Restoran'ı tercih edenler, birbirinden güzel yemekleri canlı müzik eşliğinde yiyecekler.

Şömine başında romantik bir gece…
Şehrin ortasında, yeşillikler içerisinde konumlandırılmış bir dağ evi; Chalet Restoran… Şömine başında, sevdiğiniz ile birlikte çok özel bir gece geçirebilir, Chalet Restoran'ın müthiş “Fondü”lerini ve “Yöresel Alp Yemekleri”ni tadabilirsiniz.

Farklı bir gece dileyenler için Miyako Restoran…
Japon ve Çin mutfağı denince akla ilk gelen ve İstanbul'un en eski Uzakdoğu restoranlarından biri olma özelliğini taşıyan Miyako Restoran'da, sevdiğiniz ile birlikte farklı bir Sevgililer Günü yemeği yiyebilirsiniz.

Hediye almadan önce Swiss Gourmet'ye uğrayın…
11-14 Şubat tarihleri arasında Swiss Gourmet' te Sevgililer Günü'ne özel hediye seçenekleri fırsatını kaçırmayın. Ev yapımı taze hamur işleri, pastaları, çikolataları ile zengin peynir ve şarap çeşitlerine sahip Swiss Gourmet, “Sevgililer Günü” için çok özel paketler hazırladı. Çikolatadan pastaya, şaraptan şampanyaya birçok alternatifi bir arada bulacağınız bu özel paketlerle sevdiğinizi şımartabilirsiniz…

Les Ambassadeurs Bar'dan Sevgililer Günü'ne özel kokteyller…
İstanbul'un özel mekânlarından, her güne özel bir kokteylin hazırlandığı Les Ambassadeurs Bar, 14 Şubat günü için de çiftlere birbirinden özel kokteyller hazırladı. Ayrıca akşam yemeği yemek isteyen misafirlere %20 indirim uygulanıyor. Les Ambassadeurs Bar, canlı Jazz müziği eşliğinde keyifli bir gece geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.