23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SEYAHATİX .COM 1 YAŞINDA

Seyahat endüstrisinin en etkili ve en büyük portallarından olan www.seyahatix.com , 1'nci yaşını, website üzerinden yapılan 1 milyon uçak bileti sorgusuyla kutluyor.

SEYAHATİX .COM 1 YAŞINDA

20 Temmuz 2009 / 16:53

TURİZMİN SESİ


1 sene önce hizmete giren Seyahatix.com, yaptığı yeni entegrasyonlar ile yurtiçiyle birlikte, 150'nin üzerinde düşük maliyetli havayolları dahil, 200'ün üzerinde havayolu firmasının uçak bilet fiyatlarını anlık olarak tarayarak, kullanıcılarına, bütçelerine en uygun uçak biletini seçme imkanı sunuyor. Geçtiğimiz ay, devreye giren yeni yüzü ile Seyahatix.com, çok daha yalın, hızlı ve kapsamlı sonuçlar vermeye başladı.

En ekonomik gidiş-dönüş bilet fiyatları anında ekranınızda

Türkiye ve dünyada bir ilk olarak, Seyahatix.com ile gidiş ve dönüş biletlerini ayrı ayrı arayıp, bu seçenekleri farklı havayolları ile eşleştirerek, o güzergah için en ekonomik gidiş-dönüş bilet fiyatına anında ulaşabilirsiniz. Bunun yanında, sektöre getirdiği diğer bir yenilik de, sitede uyguladığı 'seyahat puanı' sistemidir.

Bu puanlama ile son kullanıcılar, uçak biletlerinin kalite performans analizini; fiyat, aktarma ve uçuş süresi gibi birçok kriter üzerinden hızlıca yapmaktadır. Bir başka bir yenilik ise, bulunduğunuz ve gitmek istediğiniz yerin tam adresini siteye girerek, iki nokta arasındaki alternatiflere kısa sürede ulaşmanızdır.

Altyapımızı 3G'ye hazırlıyoruz

Özellikle, yurtiçi ve yurtdışındaki havayollarına yönelik, en ekonomik fiyatlar ve en iyi alternatiflerin, saniyeler içinde kıyaslamalı olarak ekrana geldiğini kaydeden Seyahatix.com Genel Müdürü Giray Hüdayioğlu, “Dünya genelinde, bir yerden, bir yere gitmeyi düşünen herkes; o yöne ait, tüm havayolu şirketlerinin fiyat ve uçuş bilgilerini, güncel ve karşılaştırmalı olarak tek bir ekran üzerinde görüp- tercihini yapıp, istediği firmanın kendi web sitesinden biletini satın almaktadır.

Aynı zamanda sistem, 2 nokta arasındaki çeşitli alternatifleri de sunmaktadır. Örneğin, İstanbul Gayrettepe semtinde oturup, Didim'e gitmeyi planlıyorsunuz. Fakat Didim'e, en yakın havalimanı ya da hangi havayolu firmaları gidiyor, bu konu hakkında bilgiye sahip değilsiniz. Seyahatix.com ile verilen iki adres arasında, en uygun güzergah seçenekleri saniyeler içerisinde ekranınıza gelecektir.

Yeni eklenecek servis sağlayıcılarımız ile rekabetçi fiyat ve içeriğimizi daha da yukarılara taşıyoruz. Yıl sonuna doğru, iki yeni modülümüzü daha ekleyerek, hizmet verdiğimiz 3 seyahat kategorisini, 5 çıkartmayı planlıyoruz ve bu yapılanmadan sonra, ayda yaklasık 500 bine yakın sorgulama almayı hedefliyoruz. Son olarak, cep telefonlarında 3G'nin devreye girmesiyle, artacak olan internet kullanımına altyapımızı uyumlu hale getirme çalısmalarımız devam ediyor. 3G konusunda yaptığımız çalışmalar, bu yılın son çeyreğinde hizmete alınmış olacaktır” dedi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.