22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SHERATON ADANA TRAVEL TURKEY İZMİR’DE

Sheraton Adana, Türkiye turizm sektörünü bir araya getiren 8. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar&Konferansı kapsamında 07 Aralık 2014 tarihine dek İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki standında misafirlerini ağırlıyor

SHERATON ADANA TRAVEL TURKEY İZMİR’DE

06 Aralık 2014 / 15:47

TURİZMİN SESİ

Her yıl daha da geniş kitlelere ulaşarak gelişen ve ilk kez düzenlendiği 2007 yılından bu yana artan katılımcı markaların yanı sıra misafir ülkelerin de ilgisini çeken fuarın yeni markası Sheraton Adana oldu. 4 Aralık günü başlayan, partner ülkenin İtalya, partner ilin ise Adıyaman olduğu Travel Turkey İzmir Fuar&Konferansı, Güney Afrika, Nijerya, İngiltere, Azerbaycan, Hırvatistan, Slovenya, Karadağ, Macaristan, Almanya, Arjantin, İspanya, Bosna Hersek, Cibuti, Fransa, İran, İtalya, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Rusya ve Kenya olmak üzere 21 ülkeden satın alma heyetlerini ağırlıyor. 

sheraton-adana,-8.-travel-turkey-izmir-turizm-fuarkonferansi-2.jpg
 
Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover Fairs Turkey ve İZFAŞ ortaklığıyla gerçekleştirilen 8. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar&Konferansı’na özel standıyla katılan Sheraton Adana, fuar süresince Adana’nın temsilcisi konumunda yerini koruyor. Sheraton Adana ekibi, başta İzmirli misafirler olmak üzere fuar süresince dünyanın birçok noktasından gelen misafirlerle Adana’nın güzelliklerini paylaşma imkânı elde edecek. Her bölgenin kendine özgü güzelliklerine dikkat çektiği fuarda Sheraton Adana misafirlerine, şehre özgü Şalgam Suyu ve tatlı bir anı bırakmak için ise yine şehrin meşhur lezzetlerinden Cezerye ikram edilecek. Adana’nın gelişen turizminde yaklaşık bir yıldır verdiği hizmetler ile desteğini sürdüren Sheraton Adana, fuarın son günü olan 7 Aralık Pazar gününe kadar İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki standında misafirlerini bekliyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.