22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SİNDERELLA ÇIRAĞAN SARAYI’NDA

"Disney Live 'Mickey'nin Masal Dünyası" gösterisinin en beğenilen sahnesi, ilk kez bir sarayda sergilendi

SİNDERELLA ÇIRAĞAN SARAYI’NDA

01 Şubat 2010 / 21:31

TURİZMİN SESİ


Türk Telekom'un çocuklar için geliştirdiği "TTÇocuk" portalının sponsorluğuyla Türkiye'de bulunan Disney Live 'Mickey'nin Masal Dünyası" adlı müzikal gösteri kapsamında, "Mickey Mouse" ve "Sinderella", Çırağan Sarayı'nda özel bir gösteri gerçekleştirdi. Hikayenin en beğenilen sahnesinde Sinderella, ayakkabısının tekini sarayın merdivenlerinde düşürdü. Prens de düşen ayakkabıyı alarak Sinderella'nın ayağına giydirdi. Daha sonra çift, saray merdivenlerinde dans etti.

Gösterinin ardından açıklama yapan "Disneylive Mickey'in Masal Dünyası"nın Performans Direktörü Carlton Meier, hikayenin Haliç Kongre Merkezi'nde 20 Ocak tarihinden itibaren gösterilmeye başlandığını ve devam ettiğini belirterek, Disney Live gösterilerinin Türkiye'ye ilk defa geldiğine dikkati çekti.

Gösterilere ilginin çok büyük olduğunu ifade eden Meier, "Gösteri gerçekten çok etkileyici. Dekor, müzik, kostümler görülmeye değer. Gösteride Mickey ve arkadaşları Minnie, Donald ve Goofy'nin sunumuyla 3 masal olan 'Pamuk Prenses ve 7 Cüceler', 'Külkedisi Sinderella' ile 'Güzel ve Çirkin' anlatılıyor. Çocuklar ve aileleri çok mutlu oluyor. Biletler neredeyse tükenmek üzere. Herkesi bekliyoruz" diye konuştu.
En beğenilen sahnesi ilk kez gerçek bir saray merdivenlerinde gerçekleştirilen hikaye ile diğer 2 masal oyunu, 14 Şubata kadar gösterimde kalacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.