23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SİTE TÜRKİYE YÖNETİM KURULU TOPLANDI

Site Türkiye, ikinci üye toplantısını Site üyeleri ve aday üyeleriyle DAHİLL İSTANBUL'da bir araya geldi

SİTE TÜRKİYE YÖNETİM KURULU TOPLANDI

20 Ocak 2010 / 13:45

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Merkezi Amerika'da bulunan ve birçok ülkede faaliyetlerini sürdüren SITE(Society of Incentive Travel Executives) Derneği'nin, Türkiye'deki faaliyet grubu Site Türkiye, ikinci üye toplantısı etkinliği ile 18 Ocak Pazartesi günü üyeleri ve aday üyeleriyle bir araya geldi.

Yıldız Parkı içinde Dahill Restaurant'ta, TÜRSAB desteğiyle gerçekleşen buluşmada, yönetim kurulu üyeleri yaptıkları sunumda, geçen yıldan bu yana çalışmalarında geldikleri noktaya dikkat çekerek; yeni bir yıla yeni üyelerle girmenin mutluluğunu konuklarla paylaştılar.

Hizmete giren web sitelerinin de tanıtımının yapıldığı sunumda dernekle ilgili tüm bilgilere ulaşmak için www.site-turkey.com sitesinin ziyaret edilmesi istendi.

Dernek 5-6 Şubat 2010 tarihlerinde Point Hotel Barbaros'ta orta ve üst düzey sektör yöneticilerine yönelik “Zamanı Etkin Kullanma ve Stres Yönetimi Becerileri” konulu bir eğitim düzenleyeceğinin de bilgisini üyeleriyle bu toplantıda paylaştı.

YÖNETİM KURULU

İlknur Çamaş (Visitur) - Site Türkiye Dernek Başkanı, Ali Ethem Keskin (Sipahiler) - Site Türkiye Başkan Yrd. ,Serap Oğuztaş (Eventusta) - Site Türkiye Genel Sekreter, Ersan Atsür (Oriontur) - Site Türkiye Sayman,Mehmet Binatlı (Motiva) - Site Türkiye Üyelik Geliştirme ,Feyhan Kapralı (Tekser) - Site Türkiye Eğitim Sorumlusu, Gülşah Bastıyalı (BST Events) - Site Türkiye İletişim Sorumlusu

Telif hakkı www.turizminsesi.com sitesine aittir  işletme hakkı Turizmin Sesi  sitesinde saklı bulunan bu haberi, kaynak bildirerek ve aktif link koyarak kopyalayabilir, kendi sitenizde yayınlayabilirisiniz

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.