23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SİYAH & BEYAZ BİR DÜĞÜN

Turizm dünyasının duayen isimlerinden,JOLLY TOUR 'un Sahibi Beşiktaş Klübü'nün eski yöneticilerinden SİNAN VARDAR'ın oğlu MERT VARDAR,Adile Sultan Sarayı'nda görkemli bir düğün töreni ile İle Finans sektöründe çalışan SEDA ŞAHİN ile dünya evine girdi.

SİYAH & BEYAZ BİR DÜĞÜN

12 Nisan 2009 / 10:12

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ/ANATOLİA GRUOP


Görkemi ile göz kamaşıran düğün,adeta Beşiktaş tribünlerini andırarak başladı.Çok iyi hazırlanmış bir video gösterisi kusursuzdu.Misafirleri derinden etkiledi.

Spor ,sanat ve iş dünyasının tanınmış isimleri bu özel gecede idi Nikahı.Mazbatasını 1O gün önce alan ÜSKÜDAR belediye başkanı Mustafa KARA kıydı.MERT İLE SEDA'nın şahitliğini BJK onursal başkanı SÜLEYMAN SEBA,BJK başkanı YILDIRIM DEMİRÖREN,TÜRSAB BAŞKANI BAŞARAN ULUSOY ve AV.AŞKIN KUT Yaptılar.

Muhteşem gecenin organizasyonunu EBRU ORGANIZASYON üstlendi.Gecenin kusursuz geçmesi için büyük bir titizlikle çalışan EBRU ERDEM gecenin adeta mimarıydı.

Bir saniye bile oturmadı.Yardımcılarıda bir o kadar çalıştılar ve güleryüzlü idiler.Bu tür ünlü ailelerin organizasyonlarını yapmak çok zordur.

Ancak Ebru hanım her zamanki gibi çok başarılı idi.Bu yıl Düğünlerde EBRU hanımın bir çok imzası olacak gibi görünüyor. Gecenin konseptine gelince.Kristallerin hakim olduğu nikah seromonisi ayrı bir salonda gerçekleşirken,davet alanı siyah ve beyazdı.

Damat siyahı,gelin beyazı temsil ediyordu.Gelinlik PRONOVİAS,damatlık ise VAKKO idi. Balayına gelince,ee patron turizmci olunca gidilecek yerde belli. BANGKOK,PUKET ve SİNGAPUR.

TURİZMİN SESİ EKİBİ OLARAK VARDAR AİLESİNE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.