22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL ANTALYA’DA EŞLİ GECE

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ, geleneksel eşli gecesini 18.12.2010 Hillside su Otelde gerçekleştirdi

SKAL ANTALYA’DA EŞLİ GECE

19 Aralık 2010 / 08:52

TURİZMİN SESİ


Eşli geceye kulüp üyeleri, aday üyelerin yanı sıra, Türkiye'deki diğer Skal Kulüpleri'nin başkan ve üyeleri de katıldı. Gece de Ömür Çağlar Bursu için piyango düzenlenerek ihtiyaç sahibi öğrencilerin burslarına katkı sağlandı. 2010 yılında yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Umman Çetinbaş, Skalite ve İspanya da yapılan yarışmalarda aday olan Atık Sabun Projelerinin 2011 yılında daha geliştirileceğini ve yeni projelerinde kulüp üyelerinin desteği ile artarak devam edeceğini belirtti.

Skâl, seyahat ve turizm tüm kollarını bir araya getiren tek uluslararası organizasyonu olup, bünyesinde, sektördeki yönetici ve üst düzey yetkililer bulunmaktadır ve bütün Skâl kardeşleri yerel ve ulusal platformlarda buluşup, arkadaşlık ortamı içerisinde ortak mevzuları tartışırlar. İlk kulüp 1932 yılında Paris'te, İskandinavya'da eğitim turunda bulunan turizm sektörü yöneticileri tarafından kurulmuştur ve uluslararası arkadaşlık ideolojisi 1934 yılında popülarite kazanmıştır. Skâl uluslararası statüsünü "Association Internationale des Skâl Clubs" formasyonunda ve Paris Skâl Kulübü'nün başkanı olan ve "Father of Skâl" olarak bilinen Florimand Volckaert öncülüğünde kazanmıştır.

Üyeleri turizm sektörünün üst düzey profesyonellerinden oluşan, uluslararası bir sivil toplum organizasyonu olan SKÅL International ın, dünya'da 87 ülkede, 500 farklı şehirde, ülkemizde ise Antalya, Denizli, Fethiye, Bodrum, İzmir, Marmaris, Bursa, Çukurova, Kapadokya, Kuşadası, Alanya, Ankara, Marmara, İstanbul ve Eskişehir Skål Kulüplerinden oluşmaktadır.

SKÅL ANTALYA CLUBU' nün Yönetim Kurulu
Umman ÇETİNBAŞ Başkan Crystal Hotels CEO
Münciye ÇAVUŞOĞLU Genel Sekreter Form Ajans Müdürü
Mehmet BİÇER Sayman Hotel Lara Beach Genel Müdürü
Asil AKAR Üyelik Geliştirme Asterix Tour Sahibi
Cüneyt Kuru Çevre ve Proje Dst. RİXOS LARES GENEL MÜDÜRÜ

Dinçer SARIKAYA Young SKAL Limak Atlantis Hotel Genel Müdürü
Bülent DOKUZLUOĞLU Basın Halkla İlişkiler BIX Kurumsal Yön. Danışmanlığı Sahibinden oluşmaktadır.

Doğum günü kutlaması ile devam eden eşli gece, Başkan Umman Çetinbaş'ın geceye ev sahipliği yapan Hillside Su Genel Müdürü Sayın Tunç Batum'a teşekkür plaketi takdim etmesiyle son buldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.