22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL ANTALYA’DAN ÇEVRE EĞİTİMİ

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ, Çevre destek projelerini etkin biçimde sürdürmektedir, Kulüp çevre komitesi, bu projeler arasında yeralan Atık Pil Toplama Kampanyası ve Çevre Bilinci Oluşturma Eğitimleri TED Antalya Koleji'nde gerçekleştirdi

SKAL ANTALYA’DAN ÇEVRE EĞİTİMİ

09 Nisan 2011 / 17:42

TURİZMİN SESİ
SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ Yönetim Kurulu, kurmuş olduğu Çevre Destek Komitesi ile planlamış olduğu projelerini bir bir hayata geçirmektedir. Çevre Destek Komitesi; Cüneyt Kuru başkanlığında, Bülent Dokuzluoğlu ve Emir Hepoğlu'ndan oluşmaktadır.

Komite Başkanı Cüneyt Kuru yapmış olduğu açıklamada;
Antalya'da ilköğretim okulları kapsamında başlatılan Atık Pil Toplama Kampanyası ile, dünyamızı tehdit eden önemli tehlikeli atıklardan biri olan atık pillerin TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri) Derneği ile işbirliği yapılarak atık pillerin okullarımızdan toplanması ve usulüne uygun olarak imha edilmesi sağlanacaktır. Bu amaçla TAP ile işbirliği yapılmış olup TED Antalya Koleji ne bu konuda Yönetim Danışmanı Bülent Dokuzluoğlu tarafından eğitim verilmiştir. Bu kampanya sonucunda okullarda ve öğrencilerin evlerindeki atık pillerin özel yaptırılmış atık pil kutularında toplanarak TAP organizasyonu ile imha merkezlerine taşınması ve doğaya zararlarının önlenmesi sağlanacaktır.

Ayrıca genç nesillerde çevre bilincini oluşturarak çevreye gerekli önem ve korumanın sağlanması amacıyla ilköğretim okullarında Çevre Bilinci Oluşturma Eğitimleri başlatılmıştır. Bu kapsamda TED Antalya Koleji'nde de Çevre komitemiz tarafından eğitim verilmiştir. Verilen eğitimlerin CD leri de okul yöneticilerine hediye edilerek öğretmenler tarafından çalışmanın sürdürülmesi amaçlanmıştır diyen,

Sn. Kuru verilen eğitimlerin genç nesillerde çevre bilinci oluşturulmasında etkili olacağını vurgulamıştır. Eğitim sonunda TED Antalya Koleji Müdür Lütfü Ünsal tarafından SKAL Antalya Çevre Komitesine teşekkür belgesi verilmiştir. SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ, çevre destek projeleri ile Sürdürülebilir Turizme destek vermenin mutluluğu ve gururu içerisinde olduğunu belirtmiştir.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.