23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL BAKÜ KURULDU

İstanbul Skal Kulübü'nün öncülüğünde, Orta Asya Cumhuriyetlerindeki ilk Skal Kulübü olan 'Skal Bakü Kulübü' kuruluşunu tamamlayarak, Dünya Skal Kulüpleri arasında yerini aldı

SKAL BAKÜ KURULDU

12 Ekim 2009 / 14:00

TURİZMİN SESİ


8 Ekim tarihinde, Bakü Hillside Otel'de düzenlenen açılış gecesine katılan Skal International Dünya Başkanı Hülya Aslantaş; emeği geçen herkese ve özellikle Sayın Yalçın Manav'a, Skal Bakü'nün kuruluş hazırlıkları aşamasında yaptığı girişimler için teşekkür etti. Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, “Skal Bakü'nün, Başkanlığım döneminde kurulması için çok gayret ettim” Skal Bakü'nün kurulması için büyük gayret gösterdiğini kaydeden Skal International Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, “Skal Bakü'nün, Başkanlığım döneminde kurulması için çok gayret ettim. Çünkü, Bakü'de, bizim kardeşlerimiz var. Onları da, Skal'a üye yaparak, gelişen bu yeni turizm destinasyonunun; Skal platformunda, dünya turizmcilerine tanıtma fırsatı vermesi açısından çok önemsiyorum” dedi.

Konuşmasının ardından, Skal Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Kulüp Sertifikası ile İstanbul Skal Kulübü tarafından hediye edilen Başkanlık kolyesi ve toplantı çanını, Başkan Ruslan Guliyev'e takdim etti.Skal Bakü Başkanı Ruslan Guliyev “Skal Bakü'nün, Azerbaycan turizmi açısından öneminin farkındayız” Skal Bakü Kulübü Başkanı Ruslan Guliyev, Türk kardeşlerinin girişim ve yardımları ile kurdukları bu oluşumun, Azerbaycan turizmi açısından öneminin bilincinde olduklarını belirterek, birlikte güzel çalışmalar yapma gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Geceye, Azerbaycan'ın önde gelen acente ve otel yetkilileri ile Turizm Akademisi Rektörünün üye olduğu Skal Bakü'ye katılmak isteyen yeni adaylar, basın mensupları ve Medeniyetler ve Turizm Bakanlığı yetkilileri katıldı. Hülya Aslantaş, Başkan Ruslan Guliyev ve Medeniyetler ve Turizm Bakanlığı Yetkilisi Mahir Gahramanov'un, verdikleri özel hediyeler için teşekkür etti..

1. Bakü Enternasyonal Yemek Yarışması'nda, en iyi derece Türk ekibinin
Skal International Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, 9 Ekim tarihinde, Bakü'de düzenlenen '1. Bakü Enternasyonal Yemek Yarışması Ödül Töreni'ne katılarak, en iyi dereceyi alan Türk ekibini kutladı. Türk ekibi, Yalçın Manav'ın başkanlığında, toplam 8 altın, 8 gümüş ve 1 bronz madalya ile 1'cilik kupasını aldı. Skal Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Türk ekibini kutlayarak, Takım Kaptanı Ümit Yüksel'e bayrağını takdim etti.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.