05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

SKÅL INTERNATİONAL İSTANBUL 25 YILLIK ÜYELERİNİ TAÇLANDIRDI

Skål International İstanbul Kulübü, InterContinental İstanbul Otel’de Skalite Ödüllerini verirken yeni yıla da merhaba dedi

Skål International İstanbul 25 yıllık üyelerini taçlandırdı

22 Aralık 2021 Çarşamba 10:54

TURİZMİN SESİ


Skål International İstanbul Kulübü Skalite Kalite Ödülleri’nin 24.sünde can cana  en uzun gece olan 21 Aralıkta bir araya geldi.  InterContinental İstanbul Otel’de gerçekleşen geceye Skal İstanbul’dan Ata Eremsoy  Seran Bilgi, Somer Trudi Özkök çifti, Sevda Yılgaz, Ünsal Gülbin Şınık çifti, Hale Tokmakçıoğlu, Sadettin Bülbül, Aziz Ciga, Mustafa Sinan Tansug, Nihal Erdem ve Erkan Erdem, Aydın Karacabay, İbrahim Büyükyüksel ,  Acar İpekçi, Kadir Eriş, Haluk Aksoy, Zekeriya Şen, Şerif Yenen, Caner Egin, Nurhayat Selen, Kamelya Yılmaz, Ali İmdat Uçar, Ümit Eraslan, Günnur Diker, Ece Bayar, Hilmi Suner, Süleyman Blum, Kemal Sinmez, Ayşe Uluses, Elif Balcı, Ulfet Silahtaroğlu ve Ceylan Zere gecede yerini alırken, USDF Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu olarak, Sadık Altıparmak, Murat Altunay, Orhon Atameriç, Asuman Tarıman, Salih Çene, Akın Okyay, Uğursal Uğur, Faik Alsaç hazır bulundu.

skal-international-istanbul-kulubu-009.jpg

skal-istanbul-baskani-ayse-onen-006.jpg

gunnur-diker.jpg

skal-istanbul-baskani-ayse-onen-005.jpg

kamil-berk-001.jpg

patris-lepkovski.jpg

skal-istanbul-baskani-ayse-onen-004.jpg

skal-istanbul-baskani-ayse-onen-003.jpg

skal-istanbul-baskani-ayse-onen-002.jpg

cetin-gurcunserhat-uslanserif-yenenaziz-ciga.jpg

skal-istanbul-baskani-ayse-onen.jpg

skal-istanbul-baskani-ayse-onen-001.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-020.jpg

Skal İstanbul Başkanı Ayşe Önen, Skal İstanbul kürsüsünden üyelerine bir konuşmayla geceyi ateşledi. İki yıllık başkanlık dönemimde biliyorsunuz, “Can cana değil “cam cam’a” mottosu ile pek çok çevrimiçi etkinlikte beraber olduk. Karanlıktan aydınlığa diyerek Skal İstanbul 65 ‘nci yaşını kutluyor. Bugün en uzun gecenin, artık yavaş yavaş yüzünü aydınlık gündüzlere döndüğü 21 Aralık’ da olsun istedim. Bu nedenle bu yılın konseptini “Karanlıktan Aydınlığa” olarak belirledik.  

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-021.jpg

Bu gün bizleri yalnız bırakmayan; Türkiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, Müberra Eresin Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı; Firuz Bağlıkaya Uluslararası Skål Dernekleri Federasyonu Başkanı; Sadık Altıparmakve Başkan Yardımcıları; Orhon Atameriç ve Murat Altunay 2008 Dünya Başkanı ve Skål İstanbul Geçmiş Dönem Başkanı; Hülya Aslantaş 2014 Dünya Başkanı, Salih Çene Skål İnternational Temsilcimiz; Asuman Tarıman Uluslararası Skål Dernekleri Federasyonu Geçmiş Dönem Başkanı; Faik Alsaç, Skål International Onur üyesi;Somer Özkök  Skål İnternational Turkey Kulüp Başkanları; Skål International İstanbul Kulübünün Geçmiş Dönem Başkanları; Kıymetli Misafirler ve Turizm Basını Mensupları ve Sevgili Skål Kardeşlerim Skål International İstanbul Kulübü’nün, Dünya başkanımız Hülya Aslantaş önderliğinde, Cumhuriyetimizin 75. Yılı olan 1998’de başlattığı Skalite Kalite Ödülleri’nin 24. süne, hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.
 skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-022.jpg

Bu yıl, Skål International İstanbul Kulübü’müzün kuruluşunun da 65. Yılı Ne mutludur ki, 65 yıldır süren bu dostluk, hala ilk günkü enerjisi ile devam etmekte. Bu nedenle, pandeminin tüm zorluklarına rağmen bu geceye katılımınız çok değerliydi. Skalite, hepimizin de bildiği gibi, sektörümüzde kaliteyi öne çıkaran hizmetleri, faaliyetleri, ve etkinlikleri ödüllendirmek, bu konuda turizm sektörünün tüm paydaşlarını özendirmek ve Türk turizminin gelişimine katkıda bulunmak için, “kalite” odaklı planlanmış, tek ödül törenidir. Aynı zamanda, dünya Skål ’unda da bir ilktir ve pek çok ülkeye de ilham vermiştir. Bu noktada, sevgili Hülya Başkan’ıma, Skål dünyasına bir ilki armağan ettiği için, huzurlarınızda tekrar teşekkür etmek istiyorum.
 
skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-023.jpgBu seneki Skalite ödüllerimizi, hakkettiği gibi, büyük sahnelerde, görkemli prodüksiyonlarla, sahiplerine verebilmeyi, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, biz de çok arzu ederdik. Geçen yıl buna benzer bir anonsu yaptığımda, “Önümüzdeki yıl her şey güzel olacak!” diye çok ummuştuk ancak ödül törenini organize ederken, coşkulu kutlamalarımızı ne yazık ki biraz daha ötelememiz gerektiğini gördük.
 
skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-024.jpgMalum, zor iki sene geçirdik. Tüm sektör temsilcilerimiz, zorlu koşullarla “yeni normal” e adapte olmakla uğraştılar. Belirsizlikle mücadele ettiler, ayakta kalma kaygısı yaşadılar.

Şimdi bugün görüyorum ki Turizmcilerin yüzü gülüyor.

skal-international-istanbul-muberra-eresin-firuz-baglikaya.jpg

Turizmde kalite ödüllerini, böylesi zorlu bir dönemde, kalite olgusunu da koruyabilen tüm paydaşlarımız hak ediyor esasında. Sektörümüzün tüm değerlerine sahip çıkan siz değerli üyelerimizi tek tek candan kutluyoruz. Bu nedenle, bu yıl, İstanbul Kulübümüzün çatısı altında, yıllardır bizi biz yapan, ve 25 yılını dolduran duayen üyelerimize teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük .
 skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-025.jpg

Bu Pandemi öyle bir illet ki, profesyonel yaşamlarımız kadar kendimizi, ailelerimizi, dostlarımızı etkiledi. “Sağlık olsun.” cümlesi belki de ilk kez bu kadar anlaşılır oldu bizler için. Biz demişken, bu iki yıldır, hem kişisel hem de sektörel olarak pek çok şeyi sorguluyoruz hep beraber. Sektör olarak tek dil olabilmek adına daha çok çabalıyoruz. Şu son dünya başkanlığı seçimlerinde bile yakından yaşadığımız, “birlikte hareket edebilmek” kavramı, artık belki de her şeyden daha önemli oldu ve ne güzel ki Sevgili Burçin, Skål Dünya başkanı oldu. Burada hep beraber onu şöyle gönülden bir alkışlayalım mı? Bankovizyonda ise Dünya Skal Başkanı salondaki Skal kardeşlerine video göndererek seslendi.
 
Ben inanıyorum ki her zamanki gibi “bir” olduğumuzda, her şeyin üstesinden yine hep birlikte geleceğiz.

muberra-eresin-firuz-baglikaya.jpg
 
İki yıllık başkanlık dönemimde biliyorsunuz, “Can cana değil “cam cam’a” mottosu ile pek çok çevrimiçi etkinlikte beraber olduk. Beni çok iyi tanıyorsunuz, Yüz yüze iletişimden daha çok keyif alan biri olarak çevrimiçi bir şeyler yapmak gerçekten güçtü. Bu nedenle Skalite’ yi yüz yüze gerçekleştirmek çok önemliydi.
 
skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-026.jpg

O yüzden de istedim ki bu geceyi yapabilelim. Hatta öyle bir günde yapalım ki, en uzun gecenin, artık yavaş yavaş yüzünü aydınlık gündüzlere döndüğü 21 Aralık’ da olsun. Bu nedenledir ki bu yılın konseptini “Karanlıktan Aydınlığa” olarak belirledik. Umarım, sembolikte olsa bu gece, sektörümüzün tekrar huzura kavuştuğu, aydınlık günlerin başlangıcı olur. Burada hep beraber olabildiğimiz için tekrar çok teşekkür ediyorum diyerek ödül törenine geçildi.

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-027.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onensomer-ozkok.jpg

Skål International İstanbul Kulübü Skalite Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

skal-international-istanbul-kulubu-skalite-kalite-odulleri-firuz-baglikaya.jpg

skal-international-istanbul-kulubu-skalite-kalite-odulleri-muberra-eresin.jpg

vedat-bayrak-001.jpg

kemal-ozyigit-002.jpg

huseyin-kurtogullari-003.jpg

cem-aslantas-001.jpg

leyla-ustel.jpg

selma-tatar.jpg

deniz-anapa-005.jpg

pinar-kartal-timer.jpg

afet-anapa.jpg

kamil-berk-002.jpg

patris-lepkovski-002.jpg

cetin-gurcun-006.jpg

ugursal-ugur.jpg

Skål International İstanbul Kulübü Başkanı Ayşe Önen, Skål International İstanbul Kulübü Skalite Kalite Ödülleri sahiplerini onure edici kelimelerle haklı bir şekilde överek sahneye davet ediyordu.

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-028.jpg

25 yıl plaketleri alan kişiler içinde kendisi de bulunuyordu. 2010 -2013 Yılı başkanlık yapan Vedat Bayrak sahneye geldi.skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-029.jpg

Geçmiş dönem başkanı Vedat Bayrak, Skål International İstanbul Kulübü Başkanı Ayşe Önen'i övgü dolu sözlerle plaketini verince Başkan Ayşe Önen'in gözleri doldu. 

skal-international-istanbul-kulubu-baskani-ayse-onen-030.jpg

25 YILINI DOLDURAN DUAYEN ÜYELERE TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ
Cem Aslantaş  Kemal Özyigit ve Neslihan Özyigit, Kamil Berk, Hakan Babila, Vedat Bayrak, Patris Lepkovski, Hüseyin Kurtoğulları, Mehmet Önkal, Özen Dallı, Deniz Anapa, Müberra Eresin, Afet Anapa, Pınar Kartal Timer, Mithat Zeki Dinçer, Öznur Çilingiroglu, Ayşe Naz Külhancı, Leyla Üstel, Üstün Özbey, Nur Tezol, Çetin Gürcün, Firuz Bağlıkaya plaketlerini aldılar

skal-international-seref-uyesi-somer-ozkok.jpg

Skål International İstanbul Kulübü Skalite Kalite Ödülleri sahiplerini bulduktan sonra Skål International şeref üyesi Somer Özkök salonda bulunan Skal üyelerine sizlerle olmaktan çok mutluyum. Bu birlik beraberliğimiz hep davam etsin sizleri seviyorum dedi.

serif-yenen-005.jpg

Şerif Yenen'in rozetini Hülya Aslantaş taktı

serif-yenen-006.jpg

Skål International İstanbul’a 3 yeni isim katıldı.

skal-istanbul-2021-yeni-uyeleri.jpg

Yeni üyeler, Şerif Yenen, Caner Eğin ve Sarko Basmacıyan Skal yemini ederek rozetlerini taktılar.

skal-istanbul-baskani-ayse-onen-007.jpgGeleneksel skol tostu ile kadehler havaya kalktı 4 dilde söylenen Skol tostundan sonra yeni yıl konseptine geçildi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.