05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

SKÅL INTERNATİONAL İSTANBUL KULUBÜ BAŞKANI 23 NİSAN MESAJI YAYINLADI

Skål International İstanbul Kulubü Başkanı Ayşe Önen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını kutlayarak anlamlı bir yazı kaleme aldı

Skål International İstanbul Kulubü Başkanı 23 Nisan mesajı yayınladı

23 Nisan 2020 Perşembe 11:15

TURİZMİN SESİ


Yüz yıl önce bugün, 23 Nisan 1920’de açılan Meclisimiz, Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında önemli rol üstlenmiş, İstiklâl ve İstikbâl yolunda önemli kararlar burada alınarak, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri burada atılmıştır. 

Tarihimizdeki bu anlamlı günü “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ilan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, yarınlarımızın teminatı, geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiği önemi göstererek, ülkemiz için önemli olan bu tarihi daha da anlamlı kılmıştır.

Çocuklarımız milletimizin, ülkemizin ortak umudu ve geleceğidir. Onlara sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmak demektir. Onları yarınlara hazırlayarak, bayrağını, vatanını, milletini seven, milli değerlerine  bağlı nesiller olarak yetiştirmek bizlerin en önemli görevi ve önceliğidir.

İstiklâl ve İstikbâl yolunda Kurtuluş Savaşımıza kumandanlık eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanı ve milleti için mücadele etmiş tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETINDİR!
Skål sevgi ve saygılarımla, sağlıkla kalın!
Ayse ÖNEN
Başkan
Skål International İstanbul Kulubü
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.