22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL İSTANBUL 2011'E VEDA ETTİ

Skal International İstanbul üyeleri, Dedeman İstanbul'un Roof Barı'nda düzenlenen yeni yıl partisiyle 2011 yılına veda etti

SKAL İSTANBUL 2011'E VEDA ETTİ

28 Aralık 2011 / 11:07

TURİZMİN SESİ-BORA ÖZGEN -ARTİN ŞİRİNPINAR


İSTANBUL - SKAL İstanbul Kulübü ,Dedeman İstanbul'un Roof Barı'nda "2012 'e "Hoşgeldin" diyerek yılbaşı eğlencesinde turizm profesyonelleri buluştu. SKAL İstanbul Kulübü Başkanı Vedat Bayrak"2011 bütün şirketler için güzel bir yıl oldu.

2012'nin de en az geride bıraktığımız yıl kadar güzel olmasını arzu ediyoruz. Bizlerin bu enerjisi bu iyi niyeti ile daha güzel olacağından eminim. Kolay olmayacağını da çok iyi biliyoruz. Fakat biz turizmciler birçok şeyle mücadele edebilme enerjisini bulduğumuz için oluşabilecek bazı zorlukları da beraberce aşacağız." Dedi.

İstanbul SKAL Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yeni yıl partisi bu yıl Dedeman İstanbul Otel'de gerçekleştirildi. Turizm sektöründen seçkin konukların yer aldığı partide yeni yıl piyangosu ile çeşitli hediyeler dağıtılırken misafirler canlı müzik eşliğinde yeni yıla 'merhaba' dedi.

Vedat Bayrak'ın konuşmasının ardından sahneye SKAL toastu için SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa'yı davet etti. Deniz Anapa 2012'nin herkes için tüm SKAL ailesi için sağlıklı ve mutlu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Dedeman Hotels yönetiminin ev sahipliğinde Dedeman İstanbul'un Roof Barı'nda Skal International İstanbul üyeleri 2011 yılına veda etti. Dedeman İstanbul'un Roof Barı'nda saat 19.00'da başlayan, sürpriz hediyelerin olduğu piyango çekilişi ile devam etti.

Geliri Ömür Çağlar Eğitim Fon'una bırakılmak üzere gecede piyango çekilişi yapıldı. Piyango biletlerinin dağıtıldığı yılbaşı partisinde bilet sahiplerine çeşitli hediyeler verilirken ilginç anlardan biri de çekilişte özel hediyelerden 3 tanesinin de Deniz Anapa'ya çıkması oldu.

Skal İstanbul'un geleneksel yılbaşı piyangosunda, Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa 2012'e şanslı girdi.

Çekilişle 3'te 3 yakalayan Deniz Anapa'ya 2012'e şanslı umutlu giridi.
Dedeman İstanbul'un Roof Barı'nda saat 19.00'da başlayan ve geç saatlere kadar süren yılbaşı eğlencesinde turizmciler bir araya gelerek 2011'i uğurladılar

İstanbul Skal Başkanı Vedat Bayrak , Skal" çağrısını Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa ile Süha Uyar'ın gür sesiyle "Skal" çağrısı ile herkes kadehlerini yeni yıla kaldırdı



 SKAL İstanbul Kulübü ,Dedeman İstanbul'un Roof Barı'nda "2011 'e VEDA etti...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.