22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL İSTANBUL FETHİ PİNÇCİOĞLU'NU ANDI

SKAL İstanbul 'un aylık geleneksel yemeğinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden SKAL İstanbul'un kurucularından turizm duayeni Fethi Pirinçcioğlu'nu andı

SKAL İSTANBUL FETHİ PİNÇCİOĞLU'NU ANDI

09 Haziran 2012 / 10:35

TURİZMİN SESİ-ARTİN ŞİRİNPINAR


SKAL İstanbul 'un aylık geleneksel yemeğinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden SKAL İstanbul'un kurucularından turizm duayeni Fethi Pirinçcioğlu anılırken, Başkan Lepkovski Skalite ödülleri içim oylamanın daha erken bir tarihe çekildiğini açıkladı.

Skal İstanbul üyeleri yemek öncesinde Le Meridien İstanbul Etiler La Torre'un havuzbaşı'ndaki kokteylinde bir araya geldi.

Geleneksel yemek öncesi kürsüye çıkan Emirates Hava Yolları Genel Müdürü Bahar Birinci, SKAL İstanbul üyelerinin beraberinde getirdiği misafirleri takdim etti.

Takdim sonrası sahneye çıkan SKAL İstanbul Başkanı Patrice Lepkovski, Dünya Başkanı Hülya Aslantaş ile birlikte geleneksel skal toastunu yaptırdı.

Patrice Lepkovski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın telgrafla ilettikleri mesajı okuduktan sonra konuşmasına şöyle devam etti: "Geçtiğimiz ay çok üzücü bir olayla karşı karşıya kaldık. Hayatını Türkiye'nin tanıtımına adamış ve SKAL İstanbul Kulübü'nün kurucusu Fethi Pirinçcioğlu üstadımızı kaybettik, acımız çok büyük.

Fethi Bey'i her zaman bizleri kucaklamaya hazır, gerçek bir beyefendi olarak tanırdım" Fethi Pirinçcioğlu için 1 dakikalık saygı duruşu sonrası kürsüye çıkan VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu ise babasıyla ilgili yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Sevgili babam güzel hatırlanmak ister. Onun değerleri vardı. Biz de bu değerleri devam ettirmek istiyoruz. Kendisi SKAL kardeşliğine çok önem verirdi. Biliyorsunuz şık giyinmek için onun için çok önemliydi. Genç ve dinamik görünmemizi isterdi. Birçok konuda öncü bir insandı..."

ANAPA: "İSTANBUL TANITIM CD'SİNİ FETHİ BEY'İN BİR CÜMLESİNE BORÇLUYUZ"
SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa da Fethi Piriçcioğlu'nun vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek "Görev aldığım ilk gün ofise döndüğümde aldığım ilk kutlama maili Fethi Pirinçcioğlu'ndan geldi. 'Sana bir öneri sunsam yerine getirir misin? Lütfen ülkemizin tanıtım yönünde bir çalışma yapın' dedi ve bunu başaracağımıza inandığını söyledi. O gün hemen Hülya Hanım'ı aradım. 'Fethi Bey'in böyle bir dileği var ben de bir şeyler yapmak istiyorum' dedim. İşte o zaman Fethi Pirinçcioğlu'nun tek bir cümlesinden İstanbul tanıtım CD'si yaptık. Bu CD 22 bin kişiye ulaştı. Alkışlarla uğurlamak istiyorum, saygıyla eğiliyorum" dedi.

SKAL İSTANBUL ÜYELERİNE GEÇİCİ MÜZE KART
SKAL İstanbul Başkanı Patrice Lepkovski TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un katkılarıyla müze kart satışına başladıklarını söyledi. Lepkovski "kulübe destek sağlamak ve genç kardeşlerimizin müze ve tarihi yerlerimiz sahip çıkması için müzekart satışına başladık. Üyelerimize geçici müze kart veriyoruz. Bunlardan kendinize ve yakınlarınıza alabilirsiniz. 2 ay geçerlidir, 2 ay içinde gerçeğiyle değiştirmeniz gerekiyor. Fiyatı 30 TL." dedi.

SKALİTE FORMLARI'NIN DAĞITIMI 15 TEMMUZ'A ÇEKİLDİ
Bu yıl aralık ayında 15'incisi düzenlenecek olan Skalite Ödül Töreni için çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Başkan Lepkovski, formların dağıtımını bu yıl daha erken gerçekleştireceklerini söyledi. Lepkovski şöyle devam etti:"15 Temmuz'da formları yayına alacağız. Belirlenen kategorilerde adaylık formunu webden doldurup kendilerini aday gösterecekler. Detaylı bilgiyi web sitesinde bulabilirsiniz. 15 Eylül'e kadar formlar doldurulacak, 16 eylül ile 15 ekim arasında ise jüri devreye girecek. Jüri Hülya Aslantaş, Deniz Anapa ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan toplam 9 kişiden oluşuyor. 16 Ekim ile 15 Kasım arasında Türkiye'deki tüm SKAL üyeleri web'e girip şifre alacak ve oy kullanacak. Bu süre içinde hem aday olanlara hem de oy vereceklere bir çağrı merkezi yardım edecek. Herkesten bu konuda destek rica ediyorum.

"Yemeğin sonunda yeni üyelerin yemin töreni ve doğum günü kutlamaları gerçekleştirildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.