22 Ekim 2024
  • İzmir21°C
  • İstanbul19°C
  • Antalya25°C
  • Ankara18°C

SKAL İSTANBUL GELENEKSEL ÖĞLE YEMEĞİ

Turizm Profesyonelleri Derneği (SKAL) İstanbul'un bu ay ki yemekli toplantısı Kalyon Otel'de yapıldı

SKAL  İSTANBUL  GELENEKSEL ÖĞLE YEMEĞİ

04 Haziran 2009 / 18:10

AYŞULA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Skal İstanbul geleneksel öğle yemeği Kalyon Hotel Reji'de gerçekleşti. Skal üyelerinin ve turizm camiasının büyük ilgi gösterdiği yemekte birbirinden özel konuklar vardı.

Skal İstanbul Başkanı Kemal Özyiğit, konuşmasına kendilerini bu özel mekanda ağırlayan Yılmaz ve Timuçin Tecmen'e Skal ailesi adına teşekkürlerini sunarak başladı.

Özyiğit, “Bugün Allah bize dört mevsimi yaşama şansı verdi. Sabah 10'dan itibaren Reji'deyim. Hava sanki kış gibiydi. Sonra yağmur yağdı. Şimdi de sıcak bir yaz gününü yaşıyoruz. Bu güzel mekanda olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

SKAL Dünya Başkanı Hülya Aslantaş'ın yurtdışında olduğu için katılamadığı toplantının açılış konuşmasını yapan SKAL İstanbul Başkanı Kemal Özyiğit, üyelerden gelen son bilgileri aktardı.

Ethem Emre Yıldız'ın Turkey Aviation adı altında bir havacılık firması kurduğunu söyleyen Özyiğit, Turist Rehberleri Birliği Başkanı Şerif Yenen'in de yeni bir İngilizce Istanbul Guide çıkardığını aktardı.

TECMEN AİLESİ'NİN OLAĞANÜSTÜ EVSAHİPLİĞİ
Özyiğit,  konuşmasına şöyle devam etti: “TAV'a bağlı BTA Genel Müdürü Saadettin Cesur, BTA Ceo'su Orhan Hallik ve Jhonson Diversey'in değerli temsilcileri bizlerle beraber. Onlara da hoş geldiniz diyoruz. Çelebi Holding de bugün bizimle… Hem üyemiz hem de sponsorumuz…

Bizlere destek oldukları için tekrar çok teşekkür ederiz. Mayıs yemeğimiz Çırağan Palace Kempinski'deydi. Çırağan Palace Kempinski Genel Müdürü Henri Blin'in olağanüstü ev sahipliğiyle ağırlandık.

Bugün de Tecmen ailesinin olağanüstü ev sahipliğiyle ağırlanıyoruz.


İki üyemizin güzel haberlerini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Etem Emre Yıldız, Turkey Aviation isimli bir özel havayolu şirketi kurdu.

Şerif Yenen de İstanbul rehberi olarak bir kitap hazırladı. Bugün bu kitapları siz değerli üyelerimize ve misafirlerimize hediye etti.”

Kemal Özyiğit'ten sonra kürsüye BTA Genel Müdürü Saadettin Cesur çıktı.Cesur, BTA kuruluş öyküsünü, başarıları ve hedeflerini paylaştı.

Sözü daha sonra Skal Ankara eski başkanlarından olan BTA Ceo'su Orhan Hallik aldı. Hallik, “Sizlere Ankara'dan selam getirdim” dedi.


Bu ay doğum günü olan SKAL üyelerini anons eden Özyiğit, daha sonra yemeğe ev sahipliği yapan Kalyon Otel'in sahibi Yılmaz Tecimen'i sahneye davet ederek SKAL'a verdiği emekler nedeniyle SKAL'ın kuruluşunun 75. yılı anısına bir plaket sundu.

Yemek Haziran ayında doğan Skal üyelerinin doğum günü kutlamalarıyla devam etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.