22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL İSTANBUL KULÜBÜ’NDEN RENKLİ YILBAŞI PARTİSİ

Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı partisi The Plaza Hotel’de bulunan Cento per Cento’da turizm sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti

SKAL İSTANBUL KULÜBÜ’NDEN  RENKLİ YILBAŞI PARTİSİ

25 Aralık 2014 / 13:34

TURİZMİN SESİ

Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı partisi 22 Aralık 2014, Pazartesi akşamı The Plaza Hotel’de bulunan Cento per Cento’da turizm sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. 
 
the-plaza-hotel,skal-international-istanbul-kulubu,-cento-per-cento,feza-solaklar.jpg
 
Turizm sektöründen tüm branşların profesyonellerini çatısı altında toplayan, 81 yıllık geçmişiyle dünyanın en köklü, 90 ülkede yapılanmasıyla da en geniş tabanlı sivil toplum örgütü olan Skal International’a bağlı, Skal International İstanbul Kulübü’nün bu yılki yılbaşı partisi Cento per Cento’da düzenlendi.
 
the-plaza-hotel,skal-international-istanbul-kulubu,-cento-per-cento,somer-ozkok,salih-cene,feza-solaklar,34.jpg
 
Renkli görüntülere sahne olan yılbaşı partisine Skal International Dünya Başkanı Salih Çene, Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Feza Solaklar, As Başkan Bahar Birinci, Yönetim Kurulu üyeleri ile turizm dünyasının seçkin isimleri katıldı. 
 
the-plaza-hotel,skal-international-istanbul-kulubu,-cento-per-cento,45.jpg
 
Yılbaşı partisine katılan konuklar Erol Kaynar’ın ev sahipliğinde geç saatlere kadar eğlenmenin yanı sıra Arthur Murray Dans Okulu dansçılarının muhteşem dans şovunu büyük ilgiyle izlediler.
 
the-plaza-hotel,skal-international-istanbul-kulubu,-cento-per-cento,34.jpg
 
Ayrıca partiye katılanlar yapılan yılbaşı çekilişinde birbirinden güzel hediyeler kazanarak keyifli bir akşam geçirdiler. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.