05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

SKAL İSTANBUL'DA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

Skal International İstanbul Başkanı Patrice Lepkovksi,Skalite Ödülleri için oylama süreci ve yeni jüri sistemi oluşturduk

SKAL İSTANBUL'DA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

26 Ekim 2013 / 09:31

TURİZMİN SESİ- ARTİN ŞİRİNPINAR

İstanbul Skal Kulübü Ekim ayı yemekli toplantısı Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel'de yapıldı.Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel'de gerçekleşen skal üyelerinin buluştuğu toplantıya Vali Yardımcısı Kazım Tekin'in de katıldığı geleneksel skal  öğlen yemeğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı da kutlandı. 
 
skal-international-istanbul-baskani-patrice-lepkovksi,skalite-odulleri,istanbul-skal-kulubu,14.jpg
 
Açılış konuşmasını yapan Skal International İstanbul Başkanı Patrice Lepkovksi, bu yıl yapılacak Skalite Ödülleri ve oylama hakkında bilgi verdi.Bu sene  Skalite Ödülleri için oylama süreci ve yeni jüri sistemi oluşturduk. 
 
skal-international-istanbul-baskani-patrice-lepkovksi,skalite-odulleri,istanbul-skal-kulubu,14-001.jpg
 
BİR KATEGORİDE İKİ ADAY ŞARTI
Lepkovski "16. Skalite Ödülleri'ne başvurular tamamlandı. Şimdi birincileri belirleyeceğimiz oylamaya geçiyoruz. Skalite'nin seçim ve kategorilendirilmesinde değişiklikler oldu. Bir kategoride en az iki aday olması gerekiyor. Aksi takdirde kategorileri kapatacağız. 
 
JÜRİ SİSTEMİ GELDİ
Bu yıl ilk defa juri oluşturduk. Jüride başkan olarak Hülya Aslantaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Kazım Tekin, Tülin Ersöz, Çağdaş Ertuna, Prof. Dr. Bengü Ertuna, Mehmet Yaşin, Coşkun Aral ve Berna Erten yer alacak. Tüm üyelerimizden önemle oylarını kullanmalarını rica ediyorum" diye konuştu.
 
skal-international-istanbul-baskani-patrice-lepkovksi,skalite-odulleri,istanbul-skal-kulubu,12.jpg
 
SALİH ÇENE, AMERİKA'DAKİ KONGREDE BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ 
Lepkovski Amerika'da gerçekleştirilen International Skal Kongresi hakkında şöyle konuştu: "28 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Amerika'daki kongrede Türkiye'yi temsil ettik. 70 kişilik bir katılım gerçekleştirdik. Direktörümüz Salih Çene kongrede başkan yardımcılığı görevine getirildi. Bu çok önemli bir adım. Dünya başkanlığına giden bir adım." 
 
LEPKOVSKİ: "YENİ KARDEŞ KULÜP İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
İstanbul Skal Kulübü olarak yeni bir twinning anlaşması yapılacağını açıklayan Lepkovski, "Skal Atlanta Kulübü ile iyi ilişkiler kurduk ve bir kardeş kulüp anlaşması yapacağız" dedi. 
 
skal-international-istanbul-baskani-patrice-lepkovksi,skalite-odulleri,istanbul-skal-kulubu,16.jpg
 
Ekim Ayı öğlen yemeğinin sonunda İstanbul Skal Kulübü'nün yeni üyelerinin yemin töreni gerçekleştirildi ve pasta kesildi.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.