05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

SKAL İSTANBUL'DA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

Skal International'ın en büyük kulübü , İstanbul Skal Kulübü, Cumhuriyetin 87'inci yılını tarihi Pera Palas'ta düzenlenen Cumhuriyet Balosu ile kutladı

SKAL İSTANBUL'DA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

31 Ekim 2010 / 11:56

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İstanbul Skal Kulübü Başkanı Vedat Bayrak ,bu akşam heyecanımı mazur görün çünkü mikrofondan çok uzak olmamama rağmen bu güzel mekanda bu kadar güzel insanın bu kadar güzel hanımın etkisinde biraz heyecanım var.

Öncelikle bu anlamlı geceyi harika bir şekle dönüştüren eşlerimize hoş geldiniz diyorum.Hem Cumhuriyetimize ,ailelerimizin, hem geleceğimizin çocuklarımızın her şeyi onların bu zarafeti onların varlığı çok şey değiştirdi.

TÜRKİYE'DEN TÜM BAŞKANLARIMIZ ARAMIZDA
Dünya başkanımız Hülya Aslantaş,Salih Çene, Dünya Şeref Üyesi Somer Özkök ve George Kudyan Türkiye Şeref Üyeleri Melike Doğruer ve Savaş Gürsel Antalya Başkanı Umman Çetinbaş,Kapadokya Başkanı Murat Özgüç Marmara Skal Başkanı Ferzan Kırhan ,İzmir 'den Mustafa Eryaman Antalya Muzaffer İşmen aramızda , Tyd Başkanı Turgut Gür, Turob Başkanı Timur Bayındır, Tüm Aşçılar Başkanı Yalçın Manav ,Tugev 'den Yılmaz Tecmen aramızda ...

İstanbul Skal Kulübü'nün değerli misafirleri hoş geldiniz.

"Cumhuriyetimizin 87'inci yılını kutluyoruz. Özellikle gündemin çok farklı yerlere çekildiği bir günde cumhuriyetimize sahip çıkmak ve bu değerleri öne çıkarmak turizmciler olarak bizlerin görevi" dedi.

 "Cumhuriyet Balosu'nun birincisini yapıyoruz. Umuyorum ki bundan sonraki yıllarda bu anlamlı günü yine sektörümüzün desteği ile hep birlikte kutlayacağız."

Bugün böyle bir anlamlı gecede Milli Komite Başkanı Kamer Rodoplu ve Başkan Yardımcımız Deniz Anapa aramızda yer alamadı geçerli sebepleri var. Deniz Anapa'nın annesi rahatsız yanında olması gerekiyordu anlayışla karşılayacağınızı umuyorum ve geçmiş olsun diyorum.
Skal tostu için Dünya Başkanımız Hülya Aslantaş'ı kürsüye davet ediyorum .

Hülya Aslantaş Bu geceyi düzenleyen Vedat başkanıma ve yönetim kuruluna bu güzel gece için kocaman bir alkış istiyorum .

Dünyadaki tüm skal kardeşlerimize ve dostlarımıza, mutluluk , sağlık ve uzun ömürler ve cumhuriyetimize skal dediler.

4 Ekim'de Dedeman otelde aylık yemeğimizi yaptık ve aynı günü büyük bir gurup Sidney'e hareket ettik. Sidney'deki Dünya Konfefansı'na katıldık .Sidney ve sonrasında Yenizellanda turu yaptık. Gerçekten çok güzeldi bu tür seyahatlerde insanlar yeni dostlar tanıyor ve gurur duyuyor.

Sydney'deki dünya konferansıyla ilgili görüşlerini de aktaran Başkan Vedat Bayrak "Kongreden güzel neticelerle döndük. İstanbul Skal Kulübü, sevgili Kemal Başkanımın başkanlık yaptığı ve bizim de yönetim kurulunda bulunduğumuz dönemdeki faaliyetlerinden dolayı 2010 yılında dünya kulübü olma adayıydı. Olamadık, 3'üncü olduk ancak 16 kulüp arasından ilk 3'e girmek ve bu ödülü ülkemize getirmek bizleri gerçekten çok onurlandırdı. Bu vesileyle herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

 Bu vesile ile bize rehberlik eden Cem Aslantaş'a ve tecrübeleriyle bize destek olan Dünya Başkanımız Hülya Aslantaş'a bir kez daha teşekkür ediyorum dedi. Bu kongrede bir ödül daha aldık üye sayısı %10 ve üstünde artan kulüpler ödülü tabi dünyanın en büyük kulübü olunca her sene her sene % 10 artınca bir kulüp kurma anlamına geliyor.

Hayatta hiçbir başarı şansla gelmiyor sadakat ve birliktelik gerektiriyor.

Dünya Kongresi'nde Türkiye'den bir Dünya Şeref üyesi seçildiğini de dile getiren Vedat Bayrak, kongreye katılan tüm üyelerin oylarıyla birlikte seçilen George Kudyan'a sahnede plaketini takdim etti.

George Kudyan ;Dünya Skalına politika karışmış kendi rozetimi Sidney'de iade edecektim beni eşim durdurdu. Dostunuz yok ise uzun yaşamadan 10 sene kaybediyorsunuz bundan daha güzel bir dostluk var mı?

Sidney'de bizim hakkımız birincilikti dünyanın en büyük Skal kulübü olacaksınız kendinizi en iyi şekilde ifade edeceksiniz ve size üçüncülük verecekler gönül isterdiki İstanbul Kulübü yılın kulübü olsun,Marmara kulübü ödül alsın hiç fark etmez ben dördüncü olayım.

Vedat Bayrak bizim coşkumuz ve heyecanımızla ağırlayan Pera Palas Oteli Genel Müdürü Pınar Timer Kartal'a teşekkür ederim. 

İstanbul Skal başkanı  Vedat Bayrak şimdi dans zamanı herkesi burada görmek istiyorum dedi...

Adnan Yılmaz Ece hanım Cumhuriyet dansında

Rixos SVP Brand Management Başak Erel

Rixos SVP Brand Management Başak Erel

Dünya Başkanı Hülya Arslantaş ve İstanbul Skal Yönetim Kurulu Üyesi Eşi Cem Aslantaş

Marmara Int Kulübü Onursal Başkanı İlkay Bener

İstanbul Skal Kulübü Başkanı ve Eşi Sena Bayrak

Kadir Eriş ve kızı

Marmara Int Skal Kulübü Başkanı Ferzan Kırhan ve Eşi

SKAL Kapadokya Başkanı Y.Murat Özgüç  ve Eşi

Skal Antalya Kulübü Başkanı Umman Çetinbaş ve Eşi

Marmara Int Kulübü Onursal Başkanı İlkay Bener

SKAL Kapadokya Başkanı Y.Murat Özgüç  ve Eşi

TYD Başkanı Turgut Gür

Nilgün Özükan ve Bülent Özükan çifti

Halil Tuncer'in Cumhuriyet dansı

TYD Başkanı Turgut Gür

TUROB Başkanı Timur Bayındır ve eşi Maria Bayındır ile

Pera Palas Oteli Genel Müdürü Pınar Timer

Neslihan Özyiğit yoğun geçen yılların ardından THE MArmara Grubundan 1 Kasım itibariyle ayrıldı.Bundan sonra Özyiğit Çifti birbirlerine daha fazla zaman ayıracaklarını dinlenmeye ihtiyacı olduklarını ifade etti.

Coşkumuzu ve heyecanımızı paylaşan Pera Palas Oteli Genel Müdürü Pınar Kartal Timer'e ve ekibine teşekkür ederiz 

UYARI!
Bu sitede yer alan tüm içerik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca tescil ve koruma altındadır. Yayınlanan haberin tüm hakları Post İstanbul Medya Grubu  www.turizminsesi.com 'a  aittir.Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp, kullanılamaz.Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.