23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL İZMİR KULÜBÜ’NDE ZİNCİR DEĞİŞİMİ

Dünyanın en köklü ve yaygın turizm sivil toplum örgütü SKAL INTERNATIONAL İZMİR Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu üyeleri 20 Şubat 2016 tarihinde İzmir Mövenpick Otel’de görevi devraldı

Skal İzmir Kulübü’nde Zincir Değişimi

22 Şubat 2016 / 17:02

TURİZMİN SESİ

SKAL INTERNATIONAL İZMİR ‘in yeni ve ilk kadın başkanı Berrin Uşkay, As Başkan Pamela Tito , Genel Sekreter Erden Duygu , Üye Ve Pr İlişkileri Akın Yorulmaz, Sayman Yılmaz Şenli görevlerini 2 yıl sürdürerek küresel turizme katkı sağlayacaklar. Birlikte çalışmak başarıyı getirir” sloganını benimseyen, yaklaşık 87 ülkedeki 400 kulüp ve 17.000 üye tarafından temsil edilen, İspanya/Torremolinos’taki merkezden yönetilen SKAL INTERNATIONAL, Uluslararası dostluğa ve iş ortaklıklarına olanak sağlarken; seminer, konferans gibi benzer organizasyonların yapılmasına katkıda bulunarak turizm endüstrisini ve profesyonelliğini güçlendiriyor.

skal-izmir-kulubu,2.jpg
 
SKAL INTERNATIONAL, her yıl farklı bir ülkede yapılan Dünya Kongresi’nde genel kurul tarafından seçilen 5 kişilik bir yönetim kadrosu ile yönetilirken, düzenledikleri kongreler sayesinde SKAL INTERNATIONAL üyeleri dünya turizm sektöründeki gelişmeleri ilk ağızdan dinleme ve izleme fırsatı yakalıyor. SKAL INTERNATIONAL IZMİR Kulübü, 1966 yılında kurulmuş olup, bu sene içerisinde 50.yılını kutlamaya hazırlanacak. SKAL International: İskandinavya’da yapılan bir eğitim gezisi sonucunda Florimond Volckaert ve birkaç turizmci arkadaşı tarafından 1932 yılında Paris’te kurulmuştur. 2 yıl sonra, 1934 yılında, bu oluşum, dostluk ve uluslararası bazda gelişmiş, ‘’Association Internationale des Skal Clubs’’ formasyonunda ve Paris Skal Başkanı olan ‘’Father of Skal’’ olarak da bilinen Florimond Volckaert öncülüğünde Skal, uluslararası kimliğine kavuşmuştur.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.