22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL MARMARA RESCATE HOTEL'DE TOPLANDI

Kasım ayı olağan yemeğimiz Ümraniye bölgesinin en yeni otellerinden Rescate Hotel İstanbul`da geniş bir katılımla gerçekleşti

SKAL MARMARA RESCATE HOTEL'DE TOPLANDI

20 Kasım 2012 / 12:10

TURİZMİN SESİ


Yemek öncesi kokteylinde üyelerimiz birbirleriyle hasret giderdi.Genel sekreterimiz Zeynep Yılmaz`ın misafirleri tanıtması ve kulüp başkanımız Dilaver Doğru`nun konuşmasıyla başlayan gecede Federasyon başkanımız Deniz Anapa  Federasyonun son çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.Misafirler arasında bulunan Fethiye SKAL Kulübünden Günsenin GÜNEL  ve Bodrum SKAL Kulübünden Ayşe ÖZER,  SKALITE`ye aday olan tesisleri hakkında bilgiler verdiler.

skal-marmara,rescate-hotel-istanbul,dilaver-dogru,deniz-anapa--,2.jpg

Toplantının konuk konuşmacısı özellikle son günlerin en popüler yazarlarından Ahmet ÜMİT idi. Ahmet ÜMİT turizmcilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti  ifade ederek başladığı konuşmasında kültürel zenginliklerimizi ve ülke topraklarımızın önemini  vurguladı.

skal-marmara,rescate-hotel-istanbul,dilaver-dogru,deniz-anapa--,4.jpg

ÜMİT`in doğal ve  samimi konuşma üslubu ve engin bilgisi büyük hayranlık uyandırdı. Konuk konuşmacımıza söyleşiden sonra kulüp flamamız ve yunus heykelciğimiz hediye edildi.

skal-marmara,rescate-hotel-istanbul,dilaver-dogru,deniz-anapa--,1.jpg

Başkanımız Dilaver DOĞRU`DA değerli yazar Ahmet ÜMİT`e hak verdiği konuşmasında “Sayın Ahmet ÜMİT bey haklıdır, bugüne kadar deniz, kum, güneş satmaya çalıştık. Ama ülkemizde büyük zenginlikler var, bunları da ortaya çıkarıp değerini göstermeliyiz” dedi.Gecede kulübe yeni üye olan Şule GÖKIRMAK, Bora TERZİBAŞOĞLU, Barlas ÖZBEY  ve  Aydın ÇARIKÇILAR`ın yemin ve rozet takma töreni gerçekleştirildi.Mükemmel ev sahipliklerinden dolayı Rescate Hotel`in başta genel müdürü Şule GÖKIRMAK  olmak üzere tüm mutfak ve servis ekibine teşekkür edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.