06 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL MARMARA ÜYELERİ DEDEMAN BOSTANCI’DA

Yaz tatili nedeniyle aylık toplantılarına ara veren Skal International Marmara Kulübü Dedeman Bostancı Hotel’de bir araya geldi

Skal Marmara Üyeleri Dedeman Bostancı’da

16 Ekim 2015 / 01:05

TURİZMİN SESİ

Toplantıya Skal International Marmara Kulübü Başkanı Zeynep Yılmaz, Çanakkale Skal Başkanı Dilek Mildon, Skal International Marmara Kulübü Genel Sekreteri  Şule Gökırmak ve Dedemen Bostancı Hotels Genel Müdürü Nadir Karadal’ın ev sahipliğinde başlandı.Toplantı, geçtiğimiz hafta Ankara'da gerçekleşen ve ülkemizi yasa boğan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşu ve ardından SKAL Dünya Şeref Üyesi Somer Özkök'ün "SKAL Tostu" ile başlandı.

skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,somer-ozkok,sule-gokirmak,nadir-karadal555.jpg

Somer Özkök, kürsüye gelerek Skal ailemiz içinde hayatını kaybeden ve Ülkemizde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız  için 1 dakikalık saygı duruşunda durulmasını istedi.

skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,somer-ozkok,sule-gokirmak,nadir-karadal555.jpgali-guler,mert-okan,.jpg

Skal üyeleri hep birlikte ayağa kalkarak saygı durusunda bulundu. 

skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,somer-ozkok,sule-gokirmak,nadir-karadal,dilek-mildon,oya-banu-yurdabak.jpg2.jpg
 
Yeni üye Oya Banu Yurdabak’a  Skal Yemininı  Şule Gökırmak tarafından okutuldu.
 
somer-ozkok,oya-banu-yurdabak.jpg
 
Sömer Özkök ise yemin eden yeni üye Oya Banu Yurdabak’ın üyelik rozetini taktı. SKAL Marmara'nın Ekim ayı toplantısında, üyelik kabul işlemleri tamamlanan Oya Banu Yurdabak'ın üye girişi de yapıldı. Kongre Organizasyonları konusunda önemli bir isim olan LOTUS Event'ın kurucusu Oya Banu Yurdabak'ın rozeti, 30 yıl önce yanında işe başladığı Somer Özkök tarafından takıldı. 
 
skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,somer-ozkok,sule-gokirmak,nadir-karadal,dilek-mildon,oya-banu-yurdabak.jpg
 
Toplantıda söz alan SKAL Dünya Şeref Üyesi Somer Özkök ise, "Yaşanan üzücü olaylar yurtdışında yalanlarda katılıp 5-6 kat abartılarak medyada yer almakta ve imajımıza büyük zarar vermektedir.
 
somer-ozkok.jpg2.jpg
 
Bu nedenle sizlerden rica ediyorum yurt dışında olan tanıdıklarınıza durumu anlatın ve bu kara propagandadan olabildiğince korunmaya çalışalım" dedi... Skol tostu sonrasında açılış konuşmasında Skal International Marmara Kulübü Başkanı Zeynep Yılmaz, yaz sezonu girmesiyle toplantılarımıza ara verdik.
 
skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,5.jpg
 
Son günlerde yaşanan terör olaylarına deyinmededen geçmeyeceğim. Terörün her halini lanetliyoruz.Benim ailemde Ankara’da ikamet etmekte ben de yüreğimden vuruldum.Bu acıyı yaşayanlardan biriyim.İnşallah bu acıyı Allah ülkemize bir daha göstermez. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Hepimizin baş sağ olsun. Konya’da federasyonumuz ile bir toplantıya katıldım.
 
skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,56.jpg
 
Geleceğin Liderleri projesi toplantısı. Bu toplantıya katılanların proje kapsamında eğitimden geçerek geleceğin liderleri olarak yetiştiriliyor.Her Kulüp iki kişi gönderecek ve devam eden bir proje olacak. Bu projeye destek vermenizi istiyorum. 19 Aralıkta Skalite ödülü  için aday olan var mı diye  üyelere soran Zeynep Yılmaz şeffaf bir şekilde yürütülen Skalite ödüllerine aday olmanızı öneririm.  Sizlerle bir konuyu daha paylaşmak istiyorum. Bundan sonraki toplantılarımızı Skal İstanbul gibi  öğlen arası yapmamızı istermisiniz ? Biz 50 kişilik bir aileyiz genelde %60  kadar katılım sağlıyoruz sayın üyeler siz nasıl istersiniz ona göre karar verelim dedi. Mert Okan Avrupa yakasında çalışan evi Asya yakasında olanlar var benim gibi, benim tercihim akşam toplantılarına devam etmektir. Eller havaya o zaman dendi ve  çoğunluk akşam toplantısında buluşmayı kabul etti.  Skal Marmara Kulübü Başkanı Zeynep Yılmaz’da madem akşam toplantılarına devam etmek istiyorsunuz  benim içinde uygundur dedi. 
 
mert-okan,ali-guler-001.jpg
 
Son bir konu bunu atlamak istemiyorum  lütfen pamuk eller cebe  Mert Okan pos cihazı ile aramızda üyelik ücretlerini tahsil edecek. Yardımcı olmanızı istiyorum dedi.
 
mert-okan-001.jpg
 
Mert Okan ise üyelerin yanına giderek hem ziyaret hemde tahsilata başladı. Marmara Skal  üyeleri de Sayman Mert Okan’a yardımcı oldu. Toplantı üyelerin kendi aralarındaki sohbetiyle devam etti.
 
dursun-ozden,sule-gokirmak,-dilek-mildon.jpg
 
Şimdiye kadar dünyanın 99 ülkesini gezen, gezi yazıları yazan, şimdilerde Belgesel çekimleriyle ön planda olan gazeteci duayen Dursun Özden bir projesini Skal Çanakkale Troya Başkanı Dilek Mildon ile paylaşıyor. Karşiılklı olarak destek sözü ile projelerine devam edecek.
 
baturalp-ekemen,efe-can-dede,elif-kaplan,deniz-izsever,merve-gazi,goksu-munise-tasdemir,alev-enbiyaoglu,sinan-can-sislioglu,inanc-tunceryoung-skal-marmara.jpg
 
Marmara Skal'da Genç Skal üyelerinin sayısının 11′i bulduğu, önümüzdeki günlerde 6 yeni üyenin daha katılacağı bilgisini veren Zeynep Yılmaz, “Artık onların yeni bayrakları da var” dedi Toplantıya katılan Young Skal üyeleri Baturalp Ekmen,Efe Can Dede,Elif Kaplan,Deniz İzsever,Merve Gazi,Göksu Munise Taşdemir,Alev Enbiyaoğlu,Sinan Can Şişlioğlu ve İnanç Tuncer katıldı.
 
,somer-ozkok,oya-banu-yurdabak,.jpg
 
dursun-ozden,sule-gokirmak,zeynep-yilmaz.ali-guler.jpg
 
mert-okan-,dilaver-dogru,skal-international-marmara-kulubu.jpg
 
skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,somer-ozkok,sule-gokirmak,nadir-karadal,faik-alsac.jpg
 
skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,sule-gokirmak,dilaver-dogru,dursun-ozden.jpg
 
tursab-hepimizin,skal-international-marmara-kulubu-zeynep-yilmaz,somer-ozkok,sule-gokirmak,nadir-karadal.jpg
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.