22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKAL ÜYELERİ RIZT CARLTON'DA BULUŞTU

Skal İstanbul geleneksel öğle yemeği Ritz Carlton otelde gerçekleşti.

SKAL ÜYELERİ RIZT CARLTON'DA BULUŞTU

16 Kasım 2011 / 08:10

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- Skal üyelerinin ve turizm camiasının büyük ilgi gösterdiği yemekte birbirinden özel konuklar vardı. Skal İstanbul Başkanı Vedat Bayrak, konuşmasına kendilerini bu özel mekanda ağırlayan Ceylan Inter Continen Ritz Carlton otele Skal ailesi adına teşekkürlerini sunarak başladı.

SKAL İstanbul'un geleneksel aylık yemekli toplantısına, İstanbul SKAL Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, , Uluslararası SKAL Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa, Dünya Eski SKAL International Başkanı Hülya Aslantaş, Skal International Onur Üyesi Somer Özkök,, Türkiye Onur Üyesi Melike Doğruer, TUROB Başkanı Timur Bayındır, TAF Başkanı Yalçın Manav ,İBB Turizm Atölyesi Başkanı Tülin Ersöz ve pek çok turizm profesyoneli katıldı.  Skal İstanbul Başkanı Vedat Bayrak, toplantıda Skalite oylamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Salonu dolduran turizmcilere teşekkür ediyorum ama görüyorum ki bayanlar çoğunlukta. Zaten bizler dinamik bir yapıya sahibiz onun için sizler işlerinizi bırakıp bizlerle beraber oldunuz teşekkür ederim dedi. 12 Aralık'ta Skalite gecesinin yapılacağını duyurdu. Ritz Carlton Otel müdürü Massımılıano Zanardı katılımcılara yönelik Türkçe bir konuşma yaptı.

Kürsüye gelen World Travel Channel'ın Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan turizmcilere seslendi. Turizm sektöründe bir ilke imza atarak World Travel Channel adı altında Türkiye ve dünyanın en kapsamlı turizm network'ünü kurduklarını anlatan Sabancı Çetindoğan, turizm potansiyelini artırmak için uğraştıklarını söyledi. Sabancı Çetindoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kanalımız çok dilli ve evrensel olarak çalışmalarına başlamıştır. Kanalımız seyahat ve turizmle ilgili her türlü kitleye ulaşmayı hedeflemektedir. Türk turizminin gelişmesi için aktif olarak çaba sarfediyoruz. Uluslararası arenaya açılabildiğimiz hiçbir turizm kanalı olmadı bugüne kadar… Turizme katkı sağlamak için televizyon yayıncılığı ve digital platform üzerine yatırımlarımızı başlattık. Çıktığımız bu yolda bizlerden fikir ve desteklerinizi esirgemeyeceğinizi düşünüyorum.”

Vedat Bayrak da turizm sektöründe medyanın en zor mesleklerden biri olduğunu anlattı ve Sabancı Çetindoğan'a teşekkürlerini iletti.

 


Türkiye Skal Federasyonu Başkanı Deniz Anapa da faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Van depremi sonrasında yapılan yardımları aktaran Anapa, bu haftasonu yapılacak Antalya toplantısında yeniden bir yardım kampanyası başlatacaklarını anlattı. Büyük bir alım kampanyası başlattıklarını ifade eden Anapa, herkesten yardım beklediklerini ifade etti.


İstanbul'a yeni katılan üyeler flama ve rozetleri takıldı


Skal üyelerinden Kasım ayında doğanlar için pasta kesildi kutlama yapıldı


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.