05 Temmuz 2024
  • İzmir38°C
  • İstanbul33°C
  • Antalya31°C
  • Ankara33°C

SKALİTE 2010 ÖNCESİ AKŞAM YEMEĞİ

İstanbul Skal Kulübü uluslararası konuklarıyla Topaz restaurantta akşam yemeğinde biraraya geldi

SKALİTE 2010 ÖNCESİ AKŞAM YEMEĞİ

05 Aralık 2010 / 22:37

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İstanbul Skal kulübünün başlattığı, turizmde kaliteyi ön plana çıkaran ve Turizmin Oscarları olarak kabul edilen Skalite 2010 çalışmaları öncesinde Skal yönetim kurulu yurtdışından gelen Skal dostlarıyla Topaz Restaurantta akşam yemeğinde bir araya geldi.

SKALİTE 2010 ödüllerinin sahipleri 06 ARALIK 2010 tarihinde Çırağan Palace Hotel Kempinski'de düzenlecek muhteşem gecede seçkin konukların huzurunda açıklanacak

Turizm Oskarları olarak bilinen 'SKALİTE 2010 Turizmde Kalite Ödülleri', Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul'da, 6 Aralık tarihinde düzenlenen görkemli gecede, sahiplerini bulacak

Bu yıl 13'ncüsü düzenlenecek olan 'SKALİTE 2010 Turizmde Kalite Ödül Töreni'ne yurdışından gelen Dünya Skal üyeleri katılacak.

Bu yıl Skal dünyası için büyük bir şölen olması bekleniyor ödül törenine ve gala gecesine geniş bir uluslararası katılım bekleniyor.

İstanbul Skal Başkanı Vedat Bayrak 'SKALİTE Ödül Töreni' ile 'TURİZMDE KALİTE' nin önemini gündeme getirmeye devam ettiklerini "1998 yılından bugüne kadar, aralıksız olarak her yıl verilen SKALİTE Ödülleri, 06 aralık 2010 tarihinde 13 kez sahiplerini bulacak dedi.

Turizm sektörünün temsilcilerinin Boyut Yayın Gurubunun desteği ile on-line ortamda, şeffaf bir şekilde belirlenen adaylar Tüm Türkiye'deki Skal kulüplerinin oylarıyla belirlenen sonuçlar Çırağan Palace Hotel Kempinski'de düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak ve sahiplerini bulacak.

İstanbul Skal kulübünün 2009'da kardeş kulüp olduğu Paris kulübü, 2010'da kardeş kulüp imza törenini yapacağı Roma kulübü, 2011'de kardeş kulüp olacağı Los Angeles kulübü, kuruluşunda sponsoru olduğu Bakü kulübü, yavru vatan Kıbrıs'tan Lefkoşa kulübü yarın gerçekleşecek olan 'SKALİTE Ödül Törenine katılacak.

Büyük gün yarın ve heyecan devam ediyor

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.