22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKÅL ANTALYA’DAN VALİ YÜKSEL’E ZİYARET

SKÅL ANTALYA KULÜBÜ Yönetim kurulu, Umman Çetinbaş başkanlığında Antalya Valisi Sayın Alaaddin Yüksel' i makamında ziyaret etti

SKÅL ANTALYA’DAN VALİ YÜKSEL’E ZİYARET

02 Nisan 2010 / 10:13

TURİZMİN SESİ
28 Şubattaki zincir değişim töreninden sonra yeni yönetim kurulu tarafından yapılan ilk resmi ziyarete Başkan Umman Çetinbaş' yanı sıra, yönetim kurulu üyelerinden Asil Akar, Dinçer Sarıkaya, Cüneyt Kuru ve Bülent Dokuzluoğlu katıldı.

SKÅL ANTALYA KULÜBÜ olarak, sürdürülebilir turizm ile ilgili 2010 yılında hedefledikleri SKÅL okulu ve SKÅL ormanı projelerini anlatan Umman Çetinbaş, sürdürülebilir turizmin Antalya valiliğininde gündeminde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarıyla resmi kurumlar arasındaki işbirliğinin önemini belirten Çetinbaş, yapılacak projelerde resmi kurum ve sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmesinin yararlı olacağının altını çizdi.

Geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangını neticesinde bu yıl meydana gelen sel felaketinin önemli bir çevresel işaret olduğunu belirten Vali Alaaddin Yüksel, tüm kuruluşların ve otellerin gündemlerini ilk sırasına çevresel faaliyetleri ve enerji verimliliği ile ilgili konularını alması gerektiğini belirtti.

SKÅL ANTALYA KULÜBÜ yönetim kurulu başkanı Umman Çetinbaş, tüm tesislerin yapmış oldukları faaliyetlerin çevresel etkilerini kontrol ederek, atık yönetimi, tehlikeli atıklar ve enerji verimliliğini artırıcı projeler yapması gerektiğini söyledi. SKÅL ANTALYA KULÜBÜ olarak çevre bilincinin artırılması ile ilgili eğitim projesi için pilot okullar belirlendiğini söyleyen Çetinbaş çalışmaların nisan ayı içerisinde hayata geçirileceğini anlattı.

Bilindiğin gibi SKÅL ANTALYA KULÜBÜ' nün 2 yıl süre ile seçilen Yeni Yönetim Kurulu

Umman ÇETİNBAŞ Başkan Crystal Hotels CEO
Münciye ÇAVUŞOĞLU Genel Sekreter Form Ajans Müdürü
Mehmet BİÇER Sayman Hotel Lara Beach Genel Müdürü
Asil AKAR Üyelik Geliştirme Asterix Tour Sahibi
Cüneyt Kuru Çevre ve Proje Dst. Magic Life Water World Genel Müdürü
Dinçer SARIKAYA Young SKAL Limak Atlantis Hotel Genel Müdürü
Bülent DOKUZLUOĞLU Basın Halkla İlişkiler BIX Kurumsal Yön. Danışmanlığı Sahibinden oluşmaktadır.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.