22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKÅL ANTALYA'NIN HAZİRAN BULUŞMASI

Skal International Antalya Kulübü Haziran Ayı Toplantısında Gündem Gıda Güvenliği

SKÅL ANTALYA'NIN HAZİRAN BULUŞMASI

09 Haziran 2011 / 21:46

TURİZMİN SESİ


SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ, haziran ayı toplantısı Vali Yardımcısı Sn.Recep Yüksel'in katılımıyla Letoonia Golf Resort'ün ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Toplantı gündemini, son günlerde yaşanan kaçak içki nedeniyle meydana gelen olumsuz tablo ile ilgili değerlendirmeler oluşturdu.

Basın sözcüsü Bülent Dokuzluoğlu yaptığı açıklamada, turizm sektöründe gıda güvenliği ile ilgili yapılan çalışmalarda karşılaşılan en önemli sorun, gıda ve müşteri güvenliği ile ilgili sistem çalışmalarının tesisler açıldıktan sonra başlanmasıdır. Bu konu ile ilgili uluslararası standartlar mevcuttur. Bu çalışmaların proje aşamasında başlaması gerekmektedir. Dedi.
Bu tür elim olayları önlemek için işletmelerin açılış izinleri sırasında proje aşamasında gıda ve müşteri güvenliği ile ilgili alt yapı koşullarının irdelenmesi ve yatırım aşamasında uzman kişilerden görüş alınması gerekmektedir. Yatırımlar sonuçlandıktan sonra yapılan çalışmalar tehlikeleri azaltmakla beraber, en doğru yöntem bu çalışmaların tesisin kuruluş aşamasında başlatılmasıdır.dedi. Toplantı sonrasında Başkan Çetinbaş Letoonia Golf Resort Genel Müdürü Bozkurt Atilla'a teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.