22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SKÅL INT ANTALYA YILIN KULÜBÜ OLACAK

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ, ekim ayı toplantısını 20 Ekim'de Delphin Diva Premier'in evsahipliğinde gerçekleştirdi

SKÅL INT ANTALYA YILIN KULÜBÜ OLACAK

26 Ekim 2010 / 10:15

TURİZMİN SESİ


SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ Başkanı Umman ÇETİNBAŞ toplantıda yaptığı konuşmada; Sidney de yapılan kongre ile ilgili bilgiler vererek, Antalya Kulübünün 2011 yılı yılın kulübü olma hedefi doğrultusunda üyelik geliştirme ve çevre projelerine devam edeceğini söyledi.

Geçmiş Dönem Başkanı Asuman Tarıman, Sidney toplantısı ile ilgili görüntüleri ve fotoğrafları kulüp üyeleri ile paylaştı. Çevre Komitesi Başkanı Cüneyt Kuru tarafından, Konyaaltı Lions Kulübü Başkanı Almila UYSAL'ın davetlisi olarak gittikleri Beyaz Baston Görmeyenler Derneği'' ve ''Özel Bilgi Bahçesi Özel Eğitim Kursunda yapılan çalışmalar hakkında kulüp üyelerine bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya yoğun katılım gösteren kulüp üyeleri ve aday üyeler, yeni üye Bozkurt Atilla nın üyeliği kabul merasimini ilgiyle izledi. Yemin töreninin ardından yeni üyelere SKAL rozetleri takılarak plaketleri takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.