23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SOĞUK SIKIM “GÜZ’EL ZEYTİNYAĞI…”

Edremit , Körfez Bölgesi zeytinlerinden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen “Güz Zeytinyağı” tadıyla ve kalitesine uygun fiyatıyla sofralarınızın ve yemeklerinizin artık yeni vazgeçilmez lezzeti

SOĞUK SIKIM “GÜZ’EL ZEYTİNYAĞI…”

23 Haziran 2011 / 17:23

TURİZMİN SESİ
Herhangi bir kimyasal işlem kullanılmadan sadece zeytinin mekanik olarak soğuk sıkım yöntemiyle işlenmesiyle üretilen Güz Zeytinyağları'nda; zeytinde bulunan vitamin, mineral ,antioksidan gibi sağlığa yararlı besin değerleri ve doğal aromatik yapısı korunuyor. Lezzetiyle sıcak ve soğuk yemeklerinizde, kahvaltı sofralarınızda yeni sağlık kaynağınız olan “Güz Zeytinyağı” sağlık için önemli olan özel tasarımlı cam şişesi ve kapağıyla güven veriyor, tutmayı kolaylaştıran özel kulpuyla da kullanım kolaylığı sağlıyor.

“Güz Zeytinyağı” nın üretiminde sadece dünyanın en kaliteli zeytinlerinin yetiştiği bölgelerden olan ; Edremit, Küçükkuyu, Altınoluk Burhaniye ve Ayvalık bölgesini içine alan Kuzey Ege Körfez Bölgesi yöresi zeytinleri kullanılıyor. “Güz Zeytinyağı” nın en büyük özelliği üretim yöntemi olarak sadece soğuk sıkım yöntemini kullanmasıdır. Bu yöntemle birlikte zeytinin vitamin ve antioksidan içeriğine zarar vermeden, hiçbir şekilde sıcakla temas etmeden soğuk yöntemle üretilmiş olan “Güz Zeytinyağları”; kendine has taze zeytin tadıyla , kalitesiyle ve uygun fiyatıyla zeytinyağı tutkunlarını gönül rahatlığıyla Güz kullanmaya çağırıyor.

1 litrelik ambalajıyla raflardaki yerini alan Güz Zeytinyağı'nın 2 lt.lik ve 3 lt.lik ambalajları da zeytinyağı kültürünü benimsemiş tüketicisiyle en yakın zamanda buluşmaya hazırlanıyor.
Bilgi için: 0 232 461 07 71
www.reyaagüz.com.tr  
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.