22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SOKAĞIN ÇEKİM GÜCÜ

Açıkhava reklamcılığının en iyilerini ödüllendirmek MediaCat Dergiisi'nin için 5 yıl önce başlattığı Out Of Home mecrasının Reklam Ödülleri sahiplerini buldu

SOKAĞIN ÇEKİM GÜCÜ

20 Mayıs 2011 / 09:18

TURİZMİN SESİ-Özgür Güvenç

Bu yıl “Sokağın Çekim Gücü” sloganıyla açılan MediaCat Out of Home Ödüllerini almaya hak kazanan reklamcılar, The Seed- Sakıp Sabancı Müzesi'nde düzenlenen ödül töreninde buluştu ve Açıkhava Büyük Ödülü Gillette Blue 3 Zamboni çalışması ile Starcom Medya ajansının oldu

Başvuran 224 proje yaratıcılıklarının yanı sıra reklamverenin başarısına sağladığı katkıya göre de değerlendirildi ve 65 işin bulunduğu kısa listeden 23 farklı kategorinin birincileri seçildi. 4 kategoride ise jüri ödüle layık proje bulamadı. Açıkhava Büyük Ödülü'ne “Gillette Blue 3 Zamboni” projesi ile Starcom layık görülürken En İyi Açıkhava Kampanyaları kategorisinde ise “Knorr Ramazan Kampanyası” 2010 projesi ile SantaAdwords Birincilik ödülünü aldı. Yaratıcılık Özel Ödülü'nü ise kendi başvurduğu kategoride birinci olamayan, ancak jüri tarafından çok yaratıcı bulunan “Dask Hayatta Kalacaksın” Stant Uygulaması ile Zenithoptimedia aldı.

Ayrıca 2010 yılında eğitime ve üniversitelere en çok destek veren reklamverenin Üniversite Medya tarafından ödüllendirildiği En İyi Gençlik İletişimi kategorisinde Vodafone ödül aldı. MediaCat Out of Home Ödülleri 2011'in ana sponsorluğunu Üniversite Medya, Co-sponsorluğunu Şehir Işıkları ve Matador, Dijital Kategori Sponsorluğunu Next Generation Media ve Araç Giydirme Sponsorluğunu da Saha Medya üstlendi.
Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura'nın başkanlığını yürüttüğü 2011 jürisinde reklam yaratıcıları, reklamverenler, medya ajansı ve mecra temsilcilerinden oluşan 19 seçici yer aldı.

Yaratıcılık Özel Ödülü, En İyi Gençlik İletişimi, En İyi Açıkhava Reklamı ve En İyi Açıkhava Kampanyası özel ödüllerinin yanı sıra format, ambient ve uygulama kategorilerinde olmak üzere toplam 23 farklı kategoride ödül verildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.