22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SONBAHARI SPA KEYFİ YAPMADAN BİTİRMEYİN

JW Marriott Ankara’nın huzur ve yenilenme merkezi olarak adlandırılan spa merkezi Karma Spa Wellness & Fitness’ta ihtiyacınız olacak tüm uygulamaları bulacaksınız

Sonbaharı SPA Keyfi Yapmadan Bitirmeyin

10 Eylül 2014 / 11:12

TURİZMİN SESİ

Tatil boyunca güneş ve denizle yorulan cildinizin rahatlama zamanı geldi. Öncelikle neye ihtiyacınız olduğuna karar verin ve kendinizi işinin uzmanı ellere teslim edin. Rahatlatıcı masaj uygulamalarından cilt bakımlarına, sauna & jakuzi keyfinden buhar odalarına kadar pek çok ihtiyacınıza karşılık verebilen bu merkezde kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz. 
 
jw-marriott-ankara,karma-spa-wellness--fitness,7.jpg
 
JW Steakhouse Lezzeti Büyüyerek Devam Ediyor…
Başkentin iddialı lezzet duraklarından biri olan JW Steakhouse büyük beğeni toplayarak popüler mekanlar arasında yerini aldı. Dinlendirilmiş etin en iyi örneklerinin sunulduğu menüsüyle ve Parker House Boston konsepti ile misafirlerine geleneksel bir Amerikan steakhouse deneyimi sunan restoran lüks atmosferi ve kaliteli hizmetiyle yeni sezonda da misfirlerini ağırlamaya devam ediyor.
 
jw-marriott-ankara,karma-spa-wellness--fitness,5-001.jpg
 
Skye Vue Lounge & Terrace’da Saatler Su Gibi…
Skye Vue’nun Teras Barında hem ılık sonbahar havasının tadını çıkarırken hem de müziğin büyülü melodileri ile şehrin karmaşasından uzaklaşacaksınız. Kübalı caz saksafoncu Luis NUBIOLA’nın muhteşem performansıyla yazdan kalma günlerin keyfini sürerken caz müziğe bir kere daha hayran kalacaksınız. Akşamınıza renk katacak bu keyifli mekanda rengarenk aklollü & alkolsüz kokteyllerin, şarapların, viskilerin ve leziz aperatiflerin yanı sıra lezzetli atıştırmalıkların da tadına bakabilirsiniz. Seçkin zevklere hitap eden menüsüyle Skye Vue’da teriyaki soslu et şiş, tavuk& kaz ciğeri lolipopları, kızarmış deniz tarağı, peynir ve egzotik meyve tabağı seçenekleriyle lezzetli saatler geçirebilir, sevdiklerinizle bu keyifli ortamın tadını çıkarabilirsiniz.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.