22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SPA SEKTÖRÜNE YAZILIM DOPİNGİ

Senkron Bilgi Teknolojileri'nin sağlıklı yaşam ve zindelik sektörü için geliştirdiği ve yılın SPA yazılımı ödülü alan Lapis, sektörde hizmet sunan işletmelerin ihtiyaçlarını uçtan uca ve tek bir çatı altında karşılıyor.

SPA SEKTÖRÜNE YAZILIM DOPİNGİ

06 Ocak 2010 / 09:51

TURİZMİN SESİ


Türkiye'de 2009 yılında gerçekleştirilen sağlıklı yaşam ve zindelik sektörü yatırımlarının 2010 yılında yaşanacakların habercisi niteliğinde olduğunu bildiren Senkron Genel Müdürü Erdal Özkan “Son zamanlarda sağlık ve zindelik konularına verilen önemin artmasıyla birlikte SPA, fitness ve sportif yaşam merkezlerine talep de artıyor. Lapis, işletmelerin ihtiyaçlarını uçtan uca ve tek bir çatı altında karşılıyor,” dedi.

Lapis'in SPA&Wellness Kongresi'nde yılın SPA yazılımı ödülünü aldığını bildiren Özkan “Lapis, özellikle rezervasyon, üyelik, satış noktası, kredili alışveriş, müşteri ilişkileri ve erişim kontrol yönetimi gibi fonksiyonlarıyla önemli verimlilik artışı sağlıyor,” dedi. SPA ve Wellness sektörünün Lapis ile sağlık bulduğunu ifade eden Özkan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi

Büyüme potansiyeli fazla
“Dünya üzerinde 250 milyar dolarlık bir sektör olduğu tahmin edilen sağlıklı yaşam ve zindelik sektörü, ülkemizde 400 milyon dolarlık bir hacme sahip. 2009 yılında yapılan yeni yatırımların ortalamalarına bakıldığında, bu hacmin 2010 yılında daha da hızlanarak artacağı görülüyor. Yaptığımız araştırmalar bize şunu gösteriyor ki, Türkiye'deki sağlıklı yaşam ve zindelik sektörü 21 kat daha büyüme potansiyeline sahip. Sektörün bir ülkedeki gelişimi maksimum üç yıl içinde doruk noktasına ulaşabiliyor. Başka bir deyişle, 2009 yılını yatırımların başladığı birinci yıl olarak kabul edersek, 2010 ve 2011 yılının yapılacak yatırımlar açısından ne denli kilit zamanlar olduğunu kestirebilmek hiç de zor değil.

Süreç kontrol altında
Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanmış bir çözüm olan Lapis, sağlıklı yaşam ve zindelik sektöründe yer alan işletmelerin tüm süreçlerini kontrol altına alabilme yeteneğine sahip. Lapis'in özellikle karlılık dengelerini korumadaki becerisi, yapılacak yeni yatırımların bütçelenmesinde de müşterilerimize büyük bir imkan sunuyor. Zincir işletmelerin yaygınlaşacağının ve çoklu noktaların takibinin kilit bir öneme sahip olacağının bilincindeyiz. Birden fazla noktanın kontrolünde etkin bir çözüm olan Lapis, 2010 yılında yapılacak yeni yatırımların gözdesi olacak.

Lapis ile sağlıklı yaşam ve zindelik sektörü için hazırladığımız dikey çözümü ülkemizin 70 kadar işletmesinde uyguluyoruz. Bu uygulamalarımızdan elde ettiğimiz tecrübeler ve uluslararası araştırmalarımız, ürünümüzü etkin ve gelişen bir yapıda şekillendirmemize yardımcı oldu. Ürünün 2010 yılı içinde gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında büyüyen ve gelişen bir nitelikte yol almasını hedefliyoruz. 2009 yılında yaptığımız yatırımların karşılığını 2010 yılında net olarak alabileceğimize inanıyoruz."

Senkron hakkında
Yazılımevi olarak 1996 yılında kurulan Senkron Bilgi Teknolojileri, dikey pazarlara yönelik geliştirdiği yazılımlarla sektörlerin çözüm noktası haline gelmiş bir firma niteliği taşıyor. Senkron, SPA merkezleri için özel olarak hazırladığı Lapis çözümüyle bu işletmelere tüm süreçlerini profesyonel bir biçimde yönetme imkanı veriyor. Lapis tek merkezde kullanılabileceği gibi, birden fazla şubesi olan zincir işletmelerde tek merkezden yönetim sağlayarak şubelerde de kullanılabiliyor. Merkezi olarak kontrol edilebilen sistemin gelişmiş yetkilendirme özellikleriyle, kullanıcı ve kullanıcı grupları bazında detaylı fonksiyonel yetkiler tanımlanabiliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.