22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SPA VE KAPLICA TURİZMİ İÇİN EN DOĞRU ADRES EMITT!

Yorgun olanlar, dinlenmeye ihtiyacım var diyenler için kaplıcalardan SPA otellerine kadar sağlık turizmi ile ilgili tüm seçenekler EMITT’te...

SPA ve Kaplıca turizmi için en doğru adres EMITT!

19 Ocak 2016 / 12:20

TURİZMİN SESİ

Turizmin pek çok dalında olduğu gibi spa ve kaplıca turizminde de EMITT en önemli merkezlerden biri…  Hem Türkiye’den hem dünyadan birçok tatil noktasını bir arayan getiren EMITT’te her bütçeye uygun tatil ve gezi seçenekleri bulunuyor. Yılın yorgunluğunu atmak isteyenlere SPA ve şifalı kaplıca seçenekleri EMITT’e özel cazip fiyatlarla tatil planı yapanları bekliyor. 28 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek EMITT; “Erken rezervasyon” kampanyaları ve sürpriz tatil çekilişleri ile ziyaretçilerine avantajlar da sağlıyor.

Spa ve kaplıca turizmi deyince akla gelen kaplıca ve SPA tatilleri hem yorgunluk atmak hem de bazı sağlık sorunlarını gidermek için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Çoğu kişinin her sene düzenli olarak gitmeyi tercih ettiği kaplıcalar ve SPA merkezleri yönünden ülkemiz çok zengin… Yurt dışında da sayısız alternatif bulunuyor. Uzun zaman ayırarak araştırma yapanlara EMITT, eşi bulunmaz bir fırsat sunuyor ve neredeyse tüm SPA ve kaplıca seçeneklerini bir araya topluyor. Sağlık turizmine yönelik yüzlerce seçenekle, çok sayıda kuruluş EMITT’te, şifa arayanları bekliyor. Üstelik de EMITT’te satın alınan veya rezervasyonu yaptırılan kaplıca veya SPA tatillerine çok özel indirimler uygulanıyor. Sağlığına önem verenler için geri sayımı başlayan EMITT; 20. yılı kutlamaları kapsamında ziyaretçilerine her bütçeye uygun kaplıca ve SPA seçeneklerini cazip fiyatlar ve “Erken rezervasyon” kampanyaları ile sunuyor.
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.