23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SPORCULARIN KAMP ADRESİ

Türkiye B1,B2,B3 Futsal Milli takımı, Türkiye Bedensel Engelliler Bayanlar Basketbol Milli takımı ile dünyaca ünlü Rugby sporunun en önemli takımlarında birisi olan Khimki takımı Rose Resiadence Beach Otelde kampa girecek

SPORCULARIN KAMP ADRESİ

18 Şubat 2011 / 18:37

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ ( KEMER )


Kemer'de 12 ay boyunca açık olan Rose Residence Beach Otel, kış döneminde birçok spor kulübünün kamp yapmaları için ev sahipliği yapıyor. Futbol turizmi adına kendi sahaları da bulunan Rose Residence Beach Otel, bu yıl devre arasında 20'ye yakın futbol takımına ev sahipliği yaptı. Yönetim Kurulu üyesi Yeliz Gül Ege 19 Şubat itibariyle, B1,B2,B3 Futsal Milli takımı, Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bayanlar Milli takımının kamplarını Rose Residence Beach Otel'de yapacaklarını söyledi.

Bu arada dünyanın en önemli Rugby takımları arasında gösterilen Rusya'nın Khimki Rugby takımının otellerinde kampa gireceğini söyledi.
Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Gül Ege konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “ Bu yıl devre arasında 20 ye yakın Türkiye ligleri ile Avrupa liglerinde mücadele eden takımlara ev sahipliği yaptık. Kamp süresince takımların memnuniyetlerini aldık ve gelecek yıllarda da kamp için burayı seçeceklerini söylediler. 19 Şubat 2011 tarihinde Türkiye B1,B2,B3 Futsal Milli takımını, 21 Şubat 2011 tarihinde de Bedensel Engelliler Bayan Basketbol Milli takımını otelimizde ağırlayacağız. Yine 21 Şubat 2011 tarihinden itibaren de Rusya'nın dünyaca ünlü Rugby sporunun en önemli takımlarında birisi olan Khimki Rugby bayan takımı da kamp için burada olacaklar.”dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.