22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ST. REGIS İSTANBUL’A RUİ REİS GETİRİLDİ

Nişantaşı’nda Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile Türkiye’deki ilk kez açılacak St. Regis İstanbul’un genel müdürlük görevine Rui Reis getirildi

ST. REGIS İSTANBUL’A RUİ REİS GETİRİLDİ

18 Kasım 2014 / 08:00

TURİZMİN SESİ

Lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren, 2015 yılının başında İstanbul’un en gözde noktası Nişantaşı’nda Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile Türkiye’deki ilk kez açılacak St. Regis İstanbul’un genel müdürlük görevine Rui Reis getirildi. 26 yıldır dünyanın en önemli otel gruplarından Starwood Hotels & Resorts bünyesinde görev yapan Rui Reis, 1964 yılında Portekiz’de doğdu. 1985-1988 yılları arasında “Escola de Hotelaria e Turismo do Porto”’da Otel Yöneticiliği eğitimi alan Reis, İsviçre’de Centre Internacional de Glion’da eğitimini tamamladı. 
 
Çalışma hayatına 1988 yılında Algarve’de Vila Magna Albufeira Jardim’de Yiyecek & İçecek Müdür Yardımcısı olarak başlayan Reis, ardından Sheraton Porto Otel, Sheraton Maria Isabel Hotel & Towers Mexico City ve  Westin Regina Beach & Golf Resort Los Cabos‘ta yönetici olarak çalıştı. 2000-2006  yılları arası Meksika ve Bora Bora’daki Westin Regina Resort Cancun & Spa Quintana Roo, El Tamarindo Golf Resort & El Careyes Beach Resort Jalisco, Bora Bora Nui Resort & Spa’da genel müdür olarak görev aldı. 2007-2008 yılları arası Starwood Hotels & Resorts Bora Bora Bölge Müdürü olarak çalışan Reis, 2008-2014 yılları arasında ise St. Regis Mexico City Genel Müdürlüğünü yürüttü.
 
St. Regis İstanbul’un Genel Müdürü olarak göreve başlayan Rui Reis, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve Portekizce biliyor. 
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.