22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

STH TURİZM İLE İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞLER

Amerika ve Avrupa'nın moda başkentlerinde yeni yıl ve yeni yıl sonrasında yaşanan ve %70'lere varan indirimli alışverişler için STH Turizm çok özel yeni yıl turları düzenliyor

STH TURİZM İLE İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞLER

03 Aralık 2010 / 23:50

TURİZMİN SESİ
Siz de bir alışveriş çılgınıysanız Amerika ve Avrupa'da Noel ve noel sonrası başlayan ve %'70'lere varan indirimlerden haberdarsınız. İşte bu indirimlerden faydalanmanız için STH Turizm size özel bol seçenekli yeni yıl turları düzenliyor.

Festival havasında alışveriş
Avrupa'nın tüm şehirlerinin ayrı bir festival havasına girdiği, mis kokulu kurabiyeler, sıcak şarap ve likörler, müzikli şovlar, çeşitli etkinlikler ve birbirinden güzel ışıklı süslemelerle adeta bir karnaval havasına bürünen sokak panayırlarının sizi etkisi altına aldığı yeni yıl arifesinde siz de hem bu harika atmosfere kendinizi kaptırabilir hem de indirimli alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.

İsterseniz; Prada, Versace, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Calvin Klein gibi ünlü bir çok markanın indirimli ürünlerine de çok cazip fiyatlardan sahip olabileceksiniz.

Özel rehber ile alışveriş ayrıcalığı
STH Turizm 399 Euro'dan başlayan fiyatları ile Paris, Londra, Milano, Berlin ve modanın kalbinin attığı daha birçok şehir için düzenlenen yeni yıl turlarına katılabilir doya doya indirimli alışverişin keyfini yaşayabilirsiniz, STH Turizmin sunduğu özel tur rehberi avantajıyla tüm indirimleri en yakından takip edebilirsiniz. .

STH Turizm hakkında
2007 yılında TÜRSAB-A grubu işletme belgesi ile kurulan STH-TURİZM organizasyon ve danışmanlık şirketi, kuruluşundan bu yana turizm, toplantı, yurtdışı organizasyon, kongre ve organizasyon (Mice; Meetıng, Incentıve, Congress,Event) alanında hizmet vermektedir. Son derece deneyimli kurucu ve yöneticileri ile her geçen gün büyümeyi ve sektörün ileri gelenlerinden olmayı kendine hedef edinen STH TURİZM , müşteri memnuniyeti anlayışı ile Türkiye'nin yanı sıra Los Angeles, New York ve Paris'te bulunan liason ofisleri ile de hizmet vermektedir. Dünya üzerindeki her noktaya seyahat, özel paket turlar, balayı turları, gemi turları, vize hizmetleri ve kongre organizasyonlarını müşteri memnuniyeti ile birleştiren STH TURİZM 2010 yılında uluslararası geçerliliği olan ISO 9001: 2008 kalite yönetim belgesini almaya hak kazanmıştır. www.sthtravel.com.tr  
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.