22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

STK PLATFORMU TOPLANTISI

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi STK Platformu 24 Nisan Pazar günü toplandı

STK PLATFORMU TOPLANTISI

24 Nisan 2011 / 22:26

TURİZMİN SESİ-HANDE KURT-EGEM KURT


Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi STK Platformu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ayşenur Bilgi Solak başkanlığında 24 Nisan günü The Central Palace Hotel 'de kahvaltılı bir toplantı yaptı.

Toplantıya katılan platform üyeleri arasında Türkiye Belediyeler Birliği üyesi AB ve Dış İlişkiler Komisyon Başkanı A. Serpil Bağrıaçık ,İBB Meclis üyesi Sakine Tükek, Ataşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet İyilikli, Beyoğlu Erzurumlular Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan Sezayi Çimen , Fatih Mühürdar, Hande Kurt, Egem N. Kurt da vardı.

Platforma yeni katılan Oya Üğdül ,Baki Yazgan ve Kübra Aykun'un kendilerini tanıttığı toplantıda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Ayşenur Bilgi Solak, açılış konuşması ardından platformun 26 ocakta STK ziyaretlerine başladığını şimdiye kadar 34 STK 'nın ziyaret edildiğini ,anayasa önerileri konusunda 159 dernekten görüş alındığını , seçimlerden sonra da ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti. Yeni Anayasa Platformu YAP 'ın çalışmaları hakkında da bilgi verildi."Yeni Anayasa Platformu YAP 'ın çalışmaları hakkında da bilgi verildi. Özgür Yorum Platformu çalışmasının hızlandığı son 7 gün içinde 1440 yorum yapıldığı ve ekip tarafından bu yorumların 800 tanesinin yayınlandığı açıklandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.