22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

STOCKHOLM- ANTALYA UÇUŞLARI BAŞLADI

03 Ekim 2009 tarihinde saat 11.25 de Stockholm - Antalya ilk uçuşu 107 yolcu "Volkan Çavuşoğlu" ile birlikte gerçekleşti

STOCKHOLM- ANTALYA UÇUŞLARI BAŞLADI

05 Ekim 2009 / 18:35

TURİZMİN SESİ


Türk Hava Yolları - Stockholm davetlisi olarak Antalya Golf Kulübünü temsilen ilk uçuşa bende katılma şansına sahip oldum. Uçuş öncesi Stockholm Müdürü Sayın Bilal Tezcan ve Stockholm Pazarlama Müdürü Sayın Gisle Dueland eşliğinde bir kokteyl düzenlendi. Kokteyl'e Stockholm de bulunan acenteler ve basın mensupları katıldı. Kokteyl esnasında günün anlamını ve önemini belirtmek adına kurdele kesme merasimi yapıldı. Kurdeleyi, Stockholm Türk Hava Yolları Müdürü Sayın Bilal Tezcan ve yetkililer tarafından beraber kesildi.

Türk Havayolları, 03 Ekim 2009 tarihinden itibaren her Cumartesi olmak üzere haftada bir kez Stockholm – Antalya direkt seferlerine başlamıştır.

Arlanda – Antalya Cumartesi 11.25 – 16.20
Antalya - Arlanda Cumartesi 07.30 – 10.25

Türk Hava Yolların, Stockholm den İstanbul'a her gün 2 sefer gerçekleştirdiğini belirtmek isterim… Seferler saatleri; 12.20 ve 17.15 saatlerinde Stockholm – İstanbul seferleri gerçekleşmektedir.

Stockholm - Antalya uçuşunu tanıtma adına, Stockholm -Türk Hava Yolları Pazarlama Müdürü Sayın Gisle Dueland ve Stockholm - Antalya uçuş sorumlusu Sayın Serkan Atasoy ile birlikte, ilk uçuşta Türkiye ile çalışan ve çalışmayan 10 kişilik bir Tur Operatör - Acente grubunu tesislerimizde ( Antalya Golf Club, Sirene Belek Hotel, Kempinski Hotel the Dome ) ağırlayacağımızı belitmek isterim. Amacımız, ağırlayacağımız olan misafirlerimize, önce Antalya ve Belek bölgesini tanıtmak ve bölgelerimizdeki kış olanaklarını göstermektir.

Golf gibi birçok spor turizminin ( futbol, yüzme vb. ) Antalya ve Belek bölgesinde kış aylarında da gerçekleşebileceğini göstermek ve anlatmaktır. Uzun yıllardır Stockholm - Antalya uçuşunun gerçekleşmesini beklediğimizi ve ilk uçuşta olmak benim için gerçekten çok onur verici olduğunu belirtmek isterim. Umarım nice direkt uçuşları görme ve yaşama şansımız olur...

Sevgilerimle,
Volkan ÇAVUŞOĞLU
Antalya Golf Club
Director of Sales & Marketing

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.