27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

STUART GREİF, KURUL DANIŞMANI OLARAK INTERLNKD'YE KATILDI

Seyahat endüstrisinin akıllı alışveriş merkezi ortağı ve 2023 WTM ve Dünya Havacılık Festivali start-up yarışmalarının galibi InterLnkd,  küresel seyahat yöneticisi ve endüstri uzmanı Stuart Greif'in yönetim kuruluna atadı

Stuart Greif, kurul danışmanı olarak InterLnkd'ye katıldı

22 Şubat 2024 Perşembe 08:59

TURİZMİN SESİ


Atama, start-up'ın büyümesini ve uluslararası genişlemesini hızlandırmak için Vanneck Ltd. liderliğindeki bir tohum finansman turunda 1 milyon £ toplamasından birkaç ay sonra geldi.Yönetim kurulu danışmanı olarak Stuart, InterLnkd liderlik ekibine stratejik rehberlik sağlamak ve yeni büyüme fırsatlarını belirlemek için kapsamlı sektör bilgisinden yararlanacak.Seyahat, müşteri deneyimi ve teknolojinin kesişimine odaklanan 30 yıllık küresel deneyimiyle Stuart, şu anda Forbes Seyahat Rehberi'nin Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Bu sıfatla 80'den fazla ülkede strateji, inovasyon ve operasyonlara öncülük ediyor.

Stuart daha önce Microsoft'ta Seyahat ve Otelcilik alanında Kıdemli Yönetici olarak görev yaptı ve JD Power'ın Küresel Otelcilik ve Seyahat grubuna liderlik etti. Buna ek olarak, Amazon, Facebook ve LinkedIn'deki ilk yatırımcılar tarafından desteklenen teknoloji start-up'ı ve artık unicorn olan Amperity'nin başarısında çok önemli bir rol oynadı. Yatırımcı, danışman ve mentor olarak seyahat start-up topluluğunda aktif olarak yer almaya devam ediyor.

InterLnkd yönetim kurulu danışmanı Stuart Greif şunları söyledi: "InterLnkd'nin 20.000'den fazla markadan rezervasyon sonrası bağlamsal olarak son derece alakalı ürün teklifleri sunmasını, seyahat tedarikçileri ve satıcıları için perakende alışverişi seyahat rezervasyon sonrası sürecine getirmesini seviyorum. Ekip, seyahat sektörünün henüz yüzeyde olduğu milyarlarca dolarlık bir fırsat tespit etti.“Tatilin türü ne olursa olsun (Kayak, Plaj, Şehir, Macera veya Golf), sektör önemli miktarda geliri masada bırakıyor ve InterLnkd bu geliri yakalayıp seyahat endüstrisine ücretsiz olarak geri döndürmek için bir çözüm geliştirdi. Ekibin önde gelen seyahat markaları için şimdiye kadar yaptıklarından heyecan duyuyorum ve onların küresel hedeflerini desteklemeyi sabırsızlıkla bekliyorum."

InterLnkd İcra Kurulu Başkanı Barry Klipp şunları ekledi: "Stuart, alanımızdaki en tanınmış düşünce liderlerinden biri ve yenilikçi seyahat start-up'larının özel bir destekçisidir. Üst düzey danışmanlıkları, önde gelen teknoloji şirketlerini, risk sermayedarlarını ve özel sermayeyi kapsayan geniş deneyimiyle InterLnkd ekibi için paha biçilmez bir varlık olacaktır."InterLnkd, ortalama bir gezginin yaklaşan tatilleri için moda, güzellik ve temel ihtiyaçlar alanındaki ürünlere 270 £ harcadığını tespit etti. Birleşik Krallık'taki start-up'ın beyaz etiket teknolojisi, havayolları, tur operatörleri ve Çevrimiçi Seyahat Acentaları da dahil olmak üzere seyahat satıcılarının bu satın alımlardan maliyetsiz, artan bir gelir akışı elde etmesine olanak tanıyor.Akıllı eşleştirme motoru sayesinde InterLnkd, 20.000'den fazla marka arasından müşterinin seyahat rezervasyonuna uygun kişiselleştirilmiş ürün seçimini kusursuz bir şekilde düzenler.Geçtiğimiz yıl şirket, Thomas Cook, HolidayPirates ve LeShuttle (Eurotunnel) gibi önde gelen seyahat markalarıyla stratejik ortaklıklarını güçlendirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.