22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SUMMERFEST 2010 İLE YAZA MERHABA

Deniz manzarası ile birlikte yeşilin keyfini ve huzurunu sonuna kadar hissedebileceğiniz Ataköy Marina, yaza merhaba demenin mutluluğunu unutulmaz bir festival ile kutlamaya hazırlanıyor

SUMMERFEST 2010 İLE YAZA MERHABA

03 Haziran 2010 / 15:51

TURİZMİN SESİ
Türkiye'nin ilk beş altın çıpalı marinası Ataköy Marina, bu sene 2'cisini düzenleyeceği ''SummerFest 2010'' ile yaza sıcacık bir merhaba diyecek. Kermes havasında geçecek olan etkinlikte, birbirinden eğlenceli aktiviteler katılımcıları bekliyor.

A-Marine ''SummerFest '2010''da unutulmaz bir yaz günü geçirmek için herşey düşünülmüş. Dj performans gösterisi, kulaklarda yaz mevsiminin sesini yansıtırken, Ressam Tankut Bilge'nin Resim Sergisi ve motosiklet sergi alanı ziyaretçiler tarafından gezilebilecek. Bunun yanı sıra her zevke hitap eden çeşitli el işi takı, marine tekstil, hediyelik marine ve deniz aksesuarları stantları da etkinlik içinde yer alıyor. Ayrıca Model helikopterle gerçekleştirilecek şov ile birlikte Ataköy Marina, katılımcılara unutulmayacak bir yaz günü vaad ediyor.

TAYK Ödülleri Marina SummerFest'de Sahiplerini Bulacak
Deniz Ticaret Odası ve Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü'nün sekiz yıldır süren birlikteliği ile düzenlenen DenizBank-TAYK Trofesi DTO. Kupası yat yarışı 05 Haziran 2010 Cumartesi günü Ataköy-Adalar parkurunda yapılacak. Tayk Ödülleri Ataköy Marina'nın düzenlediği SummerFest'2010'de düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.