28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

SUNEXPRESS, 30 MAYIS TARİHİ İTİBARİYLE İZMİR – ST. PETERSBURG UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

SunExpress, 2019 yaz sezonunda da Türkiye - Avrupa arasındaki uçuşlarını arttırmaya devam ediyor

SunExpress, 30 Mayıs tarihi itibariyle İzmir – St. Petersburg uçuşlarına başlıyor

17 Mayıs 2019 Cuma 17:10

TURİZMİN SESİ


Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2019 yaz sezonunda da Türkiye - Avrupa arasındaki uçuşlarını arttırmaya devam ediyor. Ege Bölgesine tarifeli seferlerle en fazla turist getiren havayolu SunExpress, 30 Mayıs tarihi itibariyle İzmir – St. Petersburg uçuşlarına başlıyor.

2019 yaz sezonunda İzmir kalkışlı uçuşlarına Avrupa’da yeni destinasyonlar ekleyen SunExpress 13 Nisan itibariyle İzmir’den Hollanda’nın Eindhoven şehrine direkt tarifeli seferlerle uçmaya başlayan havayolu, 30 Mayıs itibariyle de Rusya’nın popüler turizm destinasyonu St. Petersburg’u uçuş ağına ekliyor. 10 Haziran itibariyle de Fransa’nın ikinci büyük şehri Marsilya’ya uçmaya başlayacak olan SunExpress, yeni destinasyonlar ile birlikte 2019 yazında İzmir’den sunduğu toplam dış hat destinasyon sayısını 32’ye çıkarıyor. 

Aktarma merkezi İzmir’e bu yaz 1.7 milyon koltuk arz eden SunExpress, iç hatlarda ise İzmir’i direkt seferlerle Adana, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Erzurum, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van’a bağlayarak İzmir’den Türkiye’nin toplamda 12 şehrine uçuş düzenliyor. 


 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.