18 Nisan 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul20°C
  • Antalya26°C
  • Ankara20°C

 SUNEXPRESS’İN YENİ CEO’SU DR. MAX KOWNATZKİ OLDU

SunExpress Yönetim Kurulu tarafından Eurowings CEO’su olarak atanan Jens Bischof’un yerine getirilen Kownatzki, 15 Nisan 2020 tarihi itibariyle yeni görevine başlayacak

 SunExpress’in yeni CEO’su Dr. Max Kownatzki oldu

01 Şubat 2020 Cumartesi 03:47

TURİZMİN SESİ


Lufthansa Group Hub Havayolları Uçuş ağı ve Ortaklık Yönetiminden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev alan Max Kownatzki, Almanya ve Türkiye arasındaki en büyük tatil ve etnik seyahat havayollarından biri olan SunExpress’in yönetimini üstleniyor. Her yıl, 4200’den fazla çalışanı ile 10 milyon yolcuyu hayallerinin tatiline ve sevdiklerine kavuşturan SunExpress,  geçen yıl 84 uçağı ile şirket tarihinin en büyük filosunu işletti. Bu yıl havacılık ve turizmde 30. yılını kutlayan SunExpress’te yeni pozisyonuna başlayacak olan Max Kownatzki, şirketin Türkiye merkezi Antalya ve Almanya merkezi Frankfurt’ta görevini icra edecek.

SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Dr. Max Kownatzki’nin SunExpress CEO’su olarak görevine başlayacak olmasından dolayı çok mutluyuz. Mesleki tecrübesi ile kendini kanıtlamış bir profesyonel olarak Kownatzki’nin SunExpress’i büyüme yolculuğunda daha ileriye taşıyacağına ve Avrupa’nın rekabet ortamında güçlü bir marka olarak konumlandıracağına inanıyoruz,” dedi. SunExpress Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Thorsten Dirks ise, “SunExpress, yeni CEO’su ile tatil havayolu pazarında lider taşıyıcı olarak konumunu güçlendirmeye devam edecek,” dedi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.