22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SÜRE ÖLÇÜMÜNDE 50 YILLIK DENEYİM

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası, 9-11 Mart 2012 tarihleri arasında Ataköy Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleşecek

SÜRE ÖLÇÜMÜNDE 50 YILLIK DENEYİM

07 Şubat 2012 / 09:58

TURİZMİN SESİ


Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
İstanbul'un ev sahipliği yapacağı Dünya Salon Atletizm Şampiyonası, 9-11 Mart 2012 tarihleri arasında Ataköy Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleşecek ve SEIKO bu Şampiyonada süre ölçme hizmeti verecek.KO, 1964 yılında gerçekleşen Tokyo Olimpiyatlarından ve henüz kuvars saat çağındayken dünyanın ilk geniş kapsamlı elektronik zamanlama sistemlerini sunmasından bugüne, süre ölçme teknolojileri ve hizmetleri ile uluslararası spor organizasyonlarını desteklemeyi sürdürdü.

SEIKO günümüze kadar, benzersiz teknolojik üstünlüğünü tüm dünyada gözler önüne serdiği toplam 6 olimpiyatta resmi Süre Ölçer olarak hizmet verdi.1985 yılında, IAAF, bütün ana uluslararası atletizm şampiyonlarında süre ölçme partneri olarak SEIKO'yu seçti. SEIKO,en az 10 dünya şampiyonasında, 5 salon şampiyonasında ve daha nice uluslararası etkinliklerde süre ölçme sistemlerini ve ekibini sağladı.

 SEIKO bütün ana şampiyonalarda 40'tan fazla uzmanı ile görevini yerine getiriyor. Bugün SEIKO atletizmden futbola ve yelkene kadar çok geniş bir yelpazedeki spor alanlarını desteklemeye devam ediyor. En ileri teknoloji ile ölçme, zamanlama ve skor kaydetme görevlerini atletizmde, sahada, yüzmede ve kış sporlarında yerine getiriyor.

İstanbul'un ev sahipliği yapacağı Dünya Salon Atletizm Şampiyonası, 9-11 Mart 2012 tarihleri arasında Ataköy Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleşecek ve SEIKO bu Şampiyonada süre ölçme hizmeti verecek. Böylece Türk sporseverler de SEIKO'nun süre ölçmedeki üstün tecrübesini, 60 metre, 400 metre, 800 metre, 1500 metre, 3000 metre, 4*400 bayrak koşuları, 60 m engelli, yüksek atlama, gülle atma, uzun atlama, üç adım atlama, sırıkla atlama musabakalarında ülkemizde gözlemleme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.