22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SUSESİ LÜKS İLE BULUŞMANIN ADRESİ

Türkiye'nin en ayrıcalıklı tatil merkezlerinden biri olan Susesi Luxury Resort, mükemmel tatil hayalini görkemli bir lüksle buluşturmak isteyenleri, bu bayram döneminde Susesi VIP villalarına davet ediyor

SUSESİ LÜKS İLE BULUŞMANIN ADRESİ

20 Kasım 2011 / 16:10

TURİZMİN SESİ
Müstakil bahçe ve havuzlarıyla 750 m2 alana yayılan bu eşsiz villalar, ailenizle birlikte sizi seçkin bir dünyanın içine alacak.2 kattan oluşan, özel havuz ve bahçesiyle dış dünyadan tamamen yalıtılmış olan bu villalar, misafirlerine Türkiye'de eşine rastlanmayan bir tatil konsepti sunuyor. Lüksün doruğa çıktığı VIP Villar, tatil cennetinin içinde kurulu bir konağı andırıyor. Villaların salon, yemek odası, mutfak, bar, hizmetli odası, 1.40 m derinliğinde 90 m2 açık havuzu, 29 m2 kapalı havuzu, fitness center, saunası ve buhar odasına sahip mimarisi, jakuzili ebeveyn yatak odası dışında 3 ayrı yatak odasıyla, mutlu ve ayrıcalıklı aileler için tasarlanmış.

Susesi'nin Prestijli Konakları: VIP Villalar
Susesi Luxury Resort, VIP Villarını bu sofistike tatil konseptine yakışır bir hizmet dünyasıyla bütünleştiriyor. VIP havalimanı transferleri, doğrudan villada ekspres check-in, şampanya ve havyar sunumu içeren özel karşılama, villada özel kahvaltı ve yemek sunumları, 24 saat oda ve butler hizmeti gibi ayrıcalıklı hizmetler, sizi kraliyet saraylarını andıran bir yaşamla tanıştırıyor.

Susesi VIP Villa misafirleri, burada geçecek eşsiz anlarla hayatı boyunca unutamayacakları bir tatil yaşama şansı buluyorlar. İhtiyaç, konfor ve lüksün her ayrıntısının tasarlandığı villalarda, ister özel aşçınızın hazırlayacağı lezzetlerin tadını çıkarın, ister özel bakıcınız çocuklarla ilgilenirken eşinizle baş başa romantik anlar yaşayın. Geceliği 10.000 TL olan bu özel villarlarda hiçbir hayalin ve ayrıcalığın sonu yok.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.