22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SUSESİ LÜKSÜN DORUĞA ÇIKTIĞI OTEL

Bayram tatilini muhteşem bir programla karşılayan Susesi Luxurt Resort'te lüksün doruğa çıktığını kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceğiniz ve aileniz ile unutulmaz bir bayram tatiline davet ediyor

SUSESİ LÜKSÜN DORUĞA ÇIKTIĞI OTEL

20 Ekim 2011 / 16:36

TURİZMİN SESİ
Bayram tatilini muhteşem bir programla karşılayan Susesi Luxurt Resort'te lüksün doruğa çıktığı VIP villalar, Royal Suit'ler, dünya çapında bir lezzet yolculuğuna çıkacağınız A la Carte restoranlar, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceğiniz La Calisse Spa sizi ve ailenizi unutulmaz bir bayram tatiline davet ediyor.

Özcan Deniz, Işın Karaca ve Murat Tekyıldız bayramda Susesi'nde
Susesi Luxury Resort, Kurban Bayramı'nı özel ve eğlenceli bir program ile karşılıyor. VIP hizmeti ile tüm konuklarına farklı bir tatil keyfi yaşatan Susesi, bayramın birinci günü Turkuvaz ana restoranda zengin bayram menüsü ile Türk Gecesi'nin ardından ünlü sanatçı Özcan Deniz'i misafirleri ile buluşturacak. Bayramın ikinci günü Murat Tekyıldız programı ile Susesi misafirlerine keyifli saatler yaşatacak. Bayramın üçüncü günü Türk pop müziğinin güçlü kadın seslerinden Işın Karaca Susesi'nde çok özel bir bayram programı yapacak. Işın Karaca, Trio eşliğinde gerçekleşecek gala gecesinin ardından sahne alacak.

Bayramın dördüncü günü barbekü partisi, akşam ise Grup Cambaz'ın canlı müziği ile keyifli saatler geçirecek olan Susesi misafirleri hiç bitmesini istemeyecekleri bir bayram tatili yaşacaklar.

Susesi'nin Prestijli Konakları VIP Villalar'da hiçbir hayalin sonu yok
2 kattan oluşan, özel havuz ve bahçesiyle dış dünyadan tamamen yalıtılmış olan bu villalar, misafirlerine Türkiye'de eşine rastlanmayan bir tatil konsepti sunuyor. Lüksün doruğa çıktığı VIP Villar, salon, yemek odası, mutfak, bar, hizmetli odası, 1.40 m derinliğinde 90 m2 açık havuzu, 29 m2 kapalı havuzu, fitness center, saunası ve buhar odasına sahip mimarisi, jakuzili ebeveyn yatak odası dışında 3 ayrı yatak odasıyla, aileler için özel olarak tasarlanmış.

Susesi'nde dünya çapında bir lezzet yolculuğuna çıkacaksınız!
Dünya mutfaklarından seçkin örneklerin sunulduğu Susesi A La Carte restoranlarında asla unutamayacağınız tüm egzotik tatların keyfini yaşayacaksınız. Özel Türk Yemekleri ile Tuğra; İtalyan ve Akdeniz mutfağını taçlandıran Paprica; deniz ürünlerinin her çeşidini bulabileceğiniz Alesta; Uzakdoğu'nun egzotik tatlarıyla Cassia ve Meksika mutfağının ateşli tatlarını sunan Ada, Kaliforniya mutfağının tatlarını sunan Tumana size dünya çapında bir lezzet yolculuğuna taşıyacak.

La Calisse Spa ile kendinizi yeni bir hayata hazırlayın!
Susesi'nin hayran bırakan atmosferi ile bütünleşen La Calisse Spa ise sayısız sağlık ve güzellik terapisini ayrıcalıklı bir hizmet anlayışıyla buluşturuyor. VIP Spa Suitleri, Anti-Aging merkezi, özel terapi odaları, suyun tedavi edici etkisinin doruğa çıktığı hidroterapi alanları, sauna ve fitness merkezi ve kapalı havuzu ile hayal edebileceğinizden daha fazlasını bir arada sunan La Calisse'de yeniden doğmak için her şey hazır!

Her yaş grubuna yönelik birbirinden renkli gündüz ve gece aktiviteleri ile bu bayram tatili siz ve aileniz için unutulmaz olacak.
Susesi'nde bu bayram tatilinde zamanı unutacaksınız!
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.