22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SUSESİ LUXURY RESORT YİNE BİRİNCİ

Servisi, hizmet kalitesi, konumu, müşteri memnuniyeti, gastronomi kalitesi, çevreye duyarlılığı ile Susesi Luxury Resort geçen yıl olduğu gibi bu yılın da birincisi oldu

SUSESİ LUXURY RESORT YİNE BİRİNCİ

31 Mayıs 2011 / 00:05

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin önde gelen turizm dergilerinden Turizm Dünyası, seyahat acenteleri ile yaptığı çalışmayla Türkiye'nin en iyi 10 restort otelini seçti! Ağırlıklı olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya'dan seçilen acenteler Türkiye'de hizmet kalitesiyle ön plana çıkmış “en iyi 10 resort” tercihlerini yaptılar. Susesi Luxury Resort, bu yıl da 10 otel arasında “Türkye'nin En İyi Resort Oteli” unvanını korudu.

Lüksün doruklara çıktığı bir su krallığı…
Susesi Luxury Resort, Belek'e 1 km, Antalya Havalimanı'na ise sadece 35 km uzaklıkta. Denize sıfır konumdaki tesis, toplam 600 yatak kapasitesiyle Belek'te huzurun, rahatlığın ve konforun en önemli adreslerinden… Misafirlerine sakin ve huzurlu bir tatil seçeneği sunan tesis lüks konsepti ile dikkat çekiyor. 2 kral suit, 15 royal suit, 4 junior suit, 23 triplex suit, , 4 engelli odası, 478 standart oda, 24 göl villa ve 2 adet özel villa ile Susesi, lüks bir tatilin kapılarını açıyor.

Ultra her şey dahil olarak hizmet veren otel, suyun güzelliğini ve dinginliğini merkeze alan etkileyici peyzaj ve mimarisiyle göreni hayran bırakan bir atmosfer sunuyor. Devasa bir göl havuzuna sahip bu benzersiz tesis, son yıllarda dünyanın en çok dikkat çeken tatil merkezlerinden biri...

Yeşillenen Oteller Projesi dahilinde bir çok enerji ve çevre yatırımı yapan Susesi, “Antalya'da Yeşillenen İlk Otel” unvanına sahip. Susesi 'ni rakipsiz yapan bir diğer niteliği de hizmet ve servis kalitesi. Sunulan lüks ve konfor, aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz ayrıcalıklı ve mutlu bir tatili garanti ediyor.

Susesi Luxury Resort hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için: www.susesihotel.com  
Tel: 0242 710 24 00

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.