22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SUTUTTGART BAHAR FESTİVALİ 17 NİSAN’DA

Alman Havayolu şirketi Germanwings'in 19€'dan başlayan fiyatları sayesinde siz de bu festivale katılma imkanına sahip olacaksınız

SUTUTTGART BAHAR FESTİVALİ 17 NİSAN’DA

27 Mart 2010 / 12:09

TURİZMİN SESİ


Yıl boyunca çok sayıda kültür aktivitesinin düzenlendiği Almanya'nın Stuttgart kentinde her yıl olduğu gibi bu yıl da Nisan ayının ortasından başlayıp Mayıs ayının başına kadar devam eden Stuttgart Bahar Festivali'ne Germanwings'in 19€'dan başlayan fiyatları ile uçabilirsiniz. 17 Nisan'da başlayıp 9 Mayıs'a kadar 3 hafta boyunca sürecek olan festivalde birbirinden güzel etkinlikler yer alacak. Alman Havayolu şirketi Germanwings'in 19€'dan başlayan fiyatları sayesinde siz de bu festivale katılma imkanına sahip olacaksınız.

Cannstatter Wasen'de yer alacak olan Stuttgart Bahar Festivali'nde çok renkli ve neşeli saatler geçirmek mümkün. Festivalde çekiliş standları, devasa bir dönme dolap, büyük hızlı tren ve birbirinden güzel lezzetlerin bulunduğu yemek standları da bulunuyor. Festivalde düzenlenecek çeşitli müzik ve eğlence programlarının aileler ve çocukları için unutulmayacak bir deneyim olacağı şüphesiz. Ayrıca atlıkarınca, scooterlar ve renkli çocuk programları da çocukların ilgisini oldukça çekeceğe benziyor.

Germanwıngs İle Stuttgart Artık Daha Yakın

Tam eğlence merkezi olan Stuttgart şehrine 19 Euro'dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile uçmak mümkün. Germanwings, İstanbul- Stuttgart arasında haftada 3 gün Airbus A319 tipi uçaklar ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşları Sabiha Gökçen Havalimanından yapılıyor ve havalimanından Taksim'e uçak saatlerini yakalayacak biçimde servisler bulunuyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings'in internet sitesinden ya da uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler. 19 Euro'dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile yerinizi şimdiden ayırtın, en uygun fiyatlarla bu eğlenceli festivale siz de katılın.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.