23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SUUDİ ARABİSTAN’DA 40 YILLIK DENEYİM!

Suudi Arabistan’ın en büyük oteller grubu zinciri InterContinental Oteller Grubu, bu kez de Crowne Plaza markasıyla yayılıyor

SUUDİ ARABİSTAN’DA 40 YILLIK DENEYİM!

25 Nisan 2013 / 09:53

TURİZMİN SESİ


Medine’de açılan yeni Crowne Plaza, inanç turizminin yanı sıra iş ve tatil amaçlı seyahat edenlerin de tercihi olacak.  Dünyanın en büyük otel zincirlerinden InterContinental Hotels Group (InterContinental Oteller Grubu) bünyesindeki markalardan Crowne Plaza, Medine’de ilk şubesini açıyor. Otel sayısı ve oda sayısı bakımından Suudi Arabistan’ın en büyük otel grubu zinciri olan InterContinental Oteller Grubu, Crowne Plaza markasıyla da bölgedeki büyüme stratejisini sürdürmeye kararlı. Medine’nin merkezinde konumlanan bu yeni otel, toplam 506 odalı-süit olarak tasarlanan, 259 standart odası ve 49 kral dairesiyle hizmete başlayacak. Otel aynı zamanda, İslamiyet’in en kutsal yapıtlarından Mesit Nebevi Camii’ne yakınlığı nedeniyle, Müslümanlar tarafından ilk tercih olacak. 
 
KONFERANS VE TOPLANTILAR İÇİN İDEAL!
Crowne Plaza, Medine’nin çehresini değiştirecek aynı zamanda bölgenin organizasyon ve toplantı ihtiyacında da tercih edilecek birinci adres olması planlanıyor. Kurumsal müşterilerin konferans ve toplantılarına ev sahipliği yapacak otelde, farklı amaçlarda kullanılabilecek 5 adet toplantı odası ve yüksek hızda internet bağlantısı bulunmaktadır. Crowne Plaza Medine, otel bünyesindeki mutfaklarıyla da iddialı. Farklı müşterilerin beğenilerine hitap edecek çeşitlilikte tatlar sunan otel restoranlarından “Al Rawdha”, Orta Doğu, Endonezya ve Hindistan mutfaklarından mönüleriyle fark yaratıyor. “Orkide Cafe” ise çok farklı dünya mutfaklarını geleneksel tatlarla harmanlamayı başararak, otel konuklarının gönlünü fethediyor. “Fish Market”te ise eşsiz deniz ürünleri lezzetiyle konuklarını bekliyor. 
 
SUUDİ ARABİSTAN’DA 40 YILLIK DENEYİM!
Otelin Medine’nin merkezinde yer alarak, konuklara ulaşım kolaylığı sağladığını  belirten 
Crowne Plaza Medine Genel Müdürü Sn. Mostafa Blanco “Crowne Plaza Medine, dini amaçlı yolculuk edenlerin yanı sıra, iş ve tatil için bölgeye gelenler için de en doğru adres olacak. Bunun yanı sıra sunulan servisin kalitesi ve misafirperverliğiyle konuklarımıza mükemmel bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz” diye ekliyor.  Hindistan, Orta Doğu ve Afrika Uluslararası Oteller Grubu İşletme Şefi Sn. Pascal Gauvin ise, InterContinental Oteller Grubu’nun, Suudi Arabistan’da uzun bir geçmişi ve deneyimi olduğunu belirtiyor ve ekliyor: “İlk otelimiz 1975 yılında açıldı. Crowne Plaza Medine, grubun Suudi Arabistan’daki dördüncü oteli olacak. Bu yeni otelimizin de diğerlerinin elde ettiği başarıya ulaşacağına eminiz.” IHG, 23 adet oteli ve 5600 adet oda sayısıyla Suudi Arabistan’ın en büyük oteller zinciri olmayı sürdürmektedir. Grubun Medine’deki diğer üç oteli ise,InterContinental Dar Al Iman, InterContinental Dar Al Hijra ve InterContinental Dar Al Tawhid olarak sıralanıyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.